Elevii lui Balaur adormiți cu Nanu – Nanu

Mihai Andries 23 Sep. 2013, 11:51 Campionat

Startul jocului de sâmbătă nu a fost unul favorabil slobozenilor. Fundașul stânga Toma, s-a accidentat înaintea primului fluier, iar locul lui a fost luat de Stelian Stan. Gălățenii au preluat inițiativa, iar Istrate a adus deschiderea scorului după o pătrundere  pe partea dreaptă și un șut din unghi (15). Putea fi 2-0 pentru  moldoveni 20 de minute mai târziu, dar Șomodean a nimerit bara după o acțiune personală. Putea fi și scor egal, dar Nanu a reluat de la 7 metri (42) în brațele lui Olaru postat pe linia porții.

De la cabine au ieșit cu totul alte echipe. Slobozenii s-au arătat mult mai determinați și i-au adormit pe gălățeni  nu cu nani-nani, ci  cu Nanu – Nanu.  Atacantul Emil Nanu a reușit două goluri în două minute (50, 52) după cornere executate de Liviu Mihai. În minutul 55, Liviu Mihai a scăpat singur cu portarul, dar a șutat pe lângă. Apele s-au limpezit la mijlocul reprizei secunde (68), când șutul lui Nanu a fost respins de Olaru, mingea a ajuns la tânărul Dedu care a dat dovadă de sânge rece și a făcut 3-1.  Acesta a fost scorul final, chiar dacă Tudorache și Nanu au ratat  pe final bune oportunități de a-l majora. Mihalcea obține prima victorie din cariera de antrenor, iar voia bună revine în vestiarul Sloboziei.

UNIREA SLOBOZIA – DUNĂ‚REA GALAȚI 3-1
E. Nanu ”49, ”52, C. Dedu ”68 / Fl. Istrate ”15

L. Dobre – Tudorache, G. Lazăr, R. Soare (cpt.)(C. Dedu ”32), S. Stan – Macare, Ivașcă – Ibrian, L. Mihai (Jianu ”66), C. Roșu – E. Nanu (D. Gheorghe ”87)
Antrenor: Adrian Mihalcea

Olaru – L. Radu, Șomodean, Hristian, Ghiocel (Chebac ”50) – I. Manea, St. Cucu (cpt.), V. Florea (Cenk ”55) – Gohoreanu, Fl. Istrate (Moroșanu ”69), C. Neagu
Antrenor: Ion Balaur

Stadion: „1 Mai” (Slobozia); Spectatori: 1.000; Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina); Asistenți: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) și Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț); Jucătorul meciului: Emil Nanu

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 23 Sep. 2013, 11:51 Campionat
Pe aceeași temă