Egal chinuit cu Deva

19 Oct. 2011, 19:38 Campionat

FC Bihor putea face un salt spectaculos în clasamentul Seriei a II-a dacă învingea, astăzi, pe teren propriu, în restanța etapei 8, pe Mureșul Deva. În locul unei victorii ce i-ar fi urcat de pe locul 14 pe 7, orădenii au obținut un egal cu emoții, scor 1-1.

După o primă repriză în care niciuna dintre echipe nu a impresionat, Șerban a ratat ce mai mare ocazie după 50 de minute de joc. Fundașul oaspeților a nimerit transversala și cu aportul respingerii lui Pogacsics. De partea cealaltă, cel mai periculos jucător a fost Mărkuș. Atacantul (62) a fost la un pas de deschiderea scorului atunci când s-a trezit cu mingea la picior, în șase metri, după ce Lipitor a scapat-o, însă Petresc i-a respins reluarea de pe linia porții. Melcea (70) și Dan (73) au mai trecut încă odată milimetric pe lângă gol, ca pe contră, Mărkuș (79) să rateze din postură de unu la unu cu portarul.

Lovitura de grație este dată de Petrescu (85) în urma unui contraatac, șut sub transversală de la 12 metri lateran stânga de lângă Diarra, ca imediat, Mărkuș (86) să egaleze de la 20 de metri tot cu o minge trimisă puternic sub transversală. Pe final, FC Bihor a încercat să marcheze golul victoriei, însă eliminarea lui Danci (90+2) pentru al doilea cartonaș galben, a pus frână avântului, iar tabela s-a blocat la 1-1.

FC Bihor Oradea – Mureșul Deva 1-1 (0-0)
Mărkuș (86) / M. Petrescu (85)

Pogacsics – Diarra, Muscă (cpt.), S. Oltean, R. Lupu – Cr. Danci, Selagea (’57 A. Coroian), Sfârlea (’70 Bârză) – Birtalan (’46 Malinic), Mărkuș, F. Pop
Antrenor: Leonardo Gabbanini
Eliminat: Danci (’90+2) – 2 galbene

Lipitor (cpt.) – Al. Petresc, Pistol, I. Șerban, Miheț (’80 Bogman) – Al. Dan, Ct. Crișan, M. Petrescu (’90+4 C. Ungur), I. Dragu – Melcea, Dârvaru (’90 Tecsi)
Antrenor: Constantin Olariu

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Bihoreanul

19 Oct. 2011, 19:38 Campionat
Pe aceeași temă