Echipa lui Bodea n-a dezamăgit

21 Aug. 2011, 23:34 Campionat

Gaz Metan Severin a debutat cu dreptul în noul sezon. Deși au mai existat carențe în jocul fotbaliștilor pregătiți de Cosmin Bodea, echipa severineană a demonstrat că se poate ataca podiumul în acest campionat. Față de echipa din returul sezonului trecut, actualul antrenor a introdus în primul unsprezece șapte jucători noi, însă lipsa omogenității s-a resimțit în puține momente ale meciului cu Arieșul Turda, disputat în nocturnă.

Susținută de peste 3000 de spectatori, Gaz Metan Severin s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Adrian Olah (43) și Hugo Moutinho (75), dar scorul putea fi mult mai mare. Gazdele au trimis de trei ori balonul în transversală, prin Alin Bițiș (13), Laurențiu Boroiban (41) și Hugo Moutinho (80).

Oaspeții au replicat doar prin Adrian Hadar, însă bara l-a salvat pe Mihai Ștețca în minutul 83. „Mă bucur pentru această victorie, mă bucur pentru băieți, fiindcă au muncit și au înțeles ce vreau de la ei. S-au autodepășit și sunt fericit că am obținut cele trei puncte puse în joc. A fost un meci dificil, împotriva unei echipe destul de incomode, care are câțiva jucători valoroși, dar nu s-a pus problema câștigătoarei. Sunt mulțumit de joc, de ocaziile pe care ni le-am creat, mai puțin de ratări, dar am avut și ghinion. Am trimis de trei ori balonul în bară, dar e bine că am câștigat. Putem să pregătim în liniște meciurile care urmează. Suntem o echipă în formare și numai dacă ne autodepășim putem avea rezultate bune. Au venit 10-12 jucători noi și nu e ușor să ai rezultate imediat”, a spus Cosmin Bodea.

Bodea, încântat de public

Noul antrenor al echipei severinene a fost încântat de atitudinea publicului severinean, dar a fost dezamăgit de maniera de arbitraj. „Publicul mi-a lăsat o impresie foarte bună încă de la primul meci. Le mulțumesc spectatorilor, îi aștept în număr cât mai mare la următoarele meciuri și sper să le aducem bucurii în continuare. Din păcate, unele faze de arbitraj au creat o oarecare tensiune în teren. Golul anulat, cartonașele galbene primite de noi la orice contact, iar la faulturile lor grosolane nu s-a dat nimic. Oricum, felicit jucătorii pentru victorie”, a precizat Bodea.

„Am întâlnit o echipă foarte motivată, care, purtată și de public, a obținut o victorie meritată. Gazdele au avut ocazii, dar au stat foarte bine și în apărare și am reușit cu greu să ne apropiem de poarta adversă. Am încercat să echilibrăm jocul în repriza secundă, dar ne-au bătut la capitolul ambiție, determinare și valoare individuală. Știu că Gaz Metan Severin are un obiectiv îndrăzneț, dar sunt cinci șase-echipe care și-au propus promovarea. Depinde de constanța de pe parcursul sezonului. Noi trebuie să ne trezim, fiindcă etapa viitoare jucăm cu UTA. La cum ne-am prezentat în prima etapă, nu aveam nicio șansă la Severin”, a explicat Florin Fabian, antrenorul echipei din Turda, înfrângerea echipei sale

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

21 Aug. 2011, 23:34 Campionat
Pe aceeași temă