„Echipa a fost parcă fără chef de fotbal”

08 Oct. 2011, 19:32 Campionat

Astra II Giurgiu a pierdut la scor meciul din cea de-a opta etapă a Ligii a II-a, cel din deplasarea de la Ghermănești. După ce săptămâna trecută reușea să învingă cu 4-0 Gloria Buzău, în această rundă, echipa antrenată de Imilian Șerbănică a primit tot atâtea goluri, de la FC Snagov.

La finalul meciului, antrenorului giurgiuvenilor i se părea anormal faptul că jucătorii săi pot trece atât de ușor de la victorii la scor mare la înfrângeri la fel de semnificative pe tabela de marcaj. Șerbănică spune că fotbaliștii trimiși de la echipa mare au stări ce afectează jocul echipei secunde.

„E o stare pe care nu putem să o depășim. Echipa a fost obosită, parcă fără chef de fotbal. Noi avem jucători care se intersectează cu cei din echipa întâi. Poate că uneori vin și supărați, cei care nu joacă sunt iar supărați, toată lumea e supărată. Nu știu dacă asta e principala cauză pentru înfrângere, dar să cazi de la un 4-0 săptămâna trecută la un 0-4 săptămâna asta mi se pare anormal.”, a spus după meci antrenorul.

Nu Snagovul i-a îngenunchiat

Imilian Șerbănică nu crede că diferența din teren dintre cele două echipe e într-adevăr reflectată de scorul drastic de la final. „Au jucat bine cei de la Snagov, dar nu să ne îngenuncheze. Am luat niște goluri pe greșeli personale, marea majoritate, și a contat foarte mult în economia jocului.”

Conducerea echipei secunde nu ia măsuri

Cât despre eventuale măsuri după această înfrângere umilitoare nu se poate pune problema din punctul de vedere al conducerii echipei din Giurgiu. „După nume, într-adevăr, avem echipă de Liga I, dar în teren nu știu dacă au demonstrat că sunt de Liga I. Noi nu luăm măsuri, suntem echipa a II-a, măsuri, dacă se iau, se iau de la echipa întâi.”, a încheiat antrenorul Astrei II, Imilian Șerbănică.

În urma acestei înfrângeri, Astra II Giurgiu cade pe locul cinci și este depășită în clasament de FC Snagov.

Articol și foto de Marius ANGHEL

08 Oct. 2011, 19:32 Campionat
Pe aceeași temă