E oficial: Zotincă a semnat pe un sezon cu Voința Sibiu

09 Jul. 2012, 11:57 Campionat
E oficial:** Zotincă a semnat pe un sezon cu Voința Sibiu

Dorin Zotincă este, de sâmbătă, oficial antrenorul echipei sibiene CSU Voința. Zotincă a semnat un contract valabil pentru sezonul 2012/2013, iar obiectivul fixat de către oficialii grupării de pe „Municipal” este clasarea pe unul din primele 5 locuri ale clasamentului.

„Am semnat pe un an. Pornim pe un drum nou, în care trebuie să reconstruim un lot de jucători cu care să ne batem pentru îndeplinirea obiectivului, clasarea în treimea superioară a clasamentului. Din vechiul lot au mai rămas doar puțini jucători. În aceste zile am văzut la lucru foarte mulți jucători, iar de luni (n.a. astăzi) vom intra în cantonament cu un număr de 26 de fotbaliști”
, a declarat Dorin Zotincă.

Acesta se va prezenta în faza reprezentanților mass-media astăzi, la ora 15.00, într-o conferință de presă în cadrul căreia își va face cunoscute obiectivele și va răspunde întrebărilor jurnaliștilor. „Nu am dorit să organizăm această conferință de presă decât în momentul în care lucrurile erau clare. Deși am început munca de o săptămână, contractul a fost semnat abia sâmbătă la prânz. Am făcut parte, timp de 4 ani, din staff-ul tehnic al unui club a cărei echipă s-a bătut la titlu și a jucat în cupele europene, FC Vaslui, astfel că oriunde merg îmi doresc să lucrez în condiții de profesionist. Mă bucur că am posibilitatea de a face ceva pentru acest oraș frumos, care mi-a oferit atâtea bucurii, în trecut. Cu un deosebit respect pentru mass-media, nu voi vorbi decât prin comunicate și conferințe de presă, pentru că așa e la nivel profesionist”, a mai completat Zotincă.

Sâmbătă, Dorin Zotincă a organizat un trial la care au participat jucătorii rămași în lot și o serie de fotbaliști aflați în probe. „Am văzut la lucru o serie de jucători tineri. Vom vedea în ce condiții vom reuși să îi păstrăm pe cei care mi-au lăsat o impresie bună. Urmează negocierile. Sper ca, în câteva zile, să avem lotul creionat pentru ediția de campionat ce va începe la jumătatea lunii august”, a mai declarat Dorin Zotincă.

CSU Voința va intra, de astăzi, într-un cantonament centralizat, la Stadionul „Municipal”, care se va întinde pe o perioadă de 14 zile. Vineri, 13 iulie, sibienii vor susține un prim meci de verificare, la Mediaș, cu Gaz Metan. Ceilalți adversari din amicale vor fi anunțați ulterior.

Articol de Dragoș POPESCU

09 Jul. 2012, 11:57 Campionat
Pe aceeași temă