Duru l-a întors din drum pe afaceristul care dorea să ajute Rapidul!

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 20:51 Campionat
Duru l-a întors din drum** pe afaceristul care dorea să ajute Rapidul!

Reprezentanții clubului Rapid au deschis acțiunea împotriva deciziei Comisiei de Apel a Administrației de Licențiere la Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Gestul oficialilor clubului de lângă Grant s-a bazat pe promisiunea pe care a făcut-o un om de afaceri român, rapidist get-beget, care a spus că va suporta de unul singur întreaga sumă. Înainte de a vira banii în cont, respectivul om de afaceri a dorit să aibă și o întrevedere cu Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere al FRF, forul care a respins dosarul alb-vișiniilor.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în această dimineață, numai că la final omul de afaceri a plecat de la biroul lui Duru și i-a anunțat pe rapidiști că nu mai este de acord cu finanțarea. Contactat de DigiSport, oficialul FRF a confirmat discuția:

„Am fost sunat de un domn, care mi-a zis că vrea să bage niște bani la Rapid, dar că ar dori să știe care este situația. I-am spus că-l aștept la Federație, mă găsiți disponibil până la ora 18 ca să stăm de vorbă și să-i explic despre ce este vorba. A venit, am discutat, i-am spus ce știu eu din documentele prezentate de club pentru solicitarea licenței de anul acesta și omul a plecat. Apoi nu știu ce a decis, ar trebui să-l întrebați pe dânsul despre decizia finală.

(…) Dacă vom merge la TAS ca să ne apărăm este o decizie pe care o va lua conducerea FRF. Nu pot să mă duc eu de capul meu la TAS”.

 

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 20:51 Campionat
Pe aceeași temă