După ce a scăpat de titulatura de „lanterna roșie”, Foresta vizează primul rezultat pozitiv din deplasare în acest sezon: „Toate au un început”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2017, 17:09 Campionat

După eliminarea prematură din Cupa României, produsă la mijlocul acestei săptămâni (0-1 cu Aerostar Bacău în turul 4), fotbaliștii Forestei vor putea acum să se concentreze exclusiv pe partidele din campionat.

Următorul adversar al sucevenilor în Liga a 2-a va fi gruparea CS Afumați, întâlnirea urmând să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe terenul formației ilfovene.

Așa cum s-a întâmplat la precedentele meciuri din actualul sezon, nici de această dată Foresta nu va putea să alinieze o formulă de echipă apropiată de cea ideală. Și asta deoarece Daniel Pappoe și Vasile Dănilă sunt în continuare accidentați, în vreme ce Ruben Sumanariu este suspendat.

Aflați în zona nisipurilor mișcătoare, sucevenii își propun să obțină sâmbătă primul rezultat pozitiv în deplasare din actualul sezon.

„Ne așteaptă un meci dificil la Afumați, pentru că vom întâlni o echipă puternică pe teren propriu, o echipă cu experiență, care vine după cinci meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. Este adevărat că nu am mai câștigat pe teren străin de mult timp, dar toate au un început. Trebuie să vină și prima victorie în deplasare. Avem un moral bun după ultima victorie în campionat, iar băieții sunt pregătiți să-și joace șansa. Eu chiar cred că putem câștiga acest meci”, a spus în conferința de presă antrenorul portughez al Forestei, Nuno Pedro.

În lotul pentru confruntarea de la Afumați se află însă atacantul Marius Matei, care a fost readus la echipă la începutul acestei săptămâni. „Marius este posibil să se regăsească în primul 11. Este un jucător bun, iar o echipă tânără așa cum este Foresta are nevoie de experiența lui. Poate fi un punct de referință pentru jucători mai tineri din lot”, a mai spus Nuno Pedro.

După 10 etape desfășurate în Liga 2, Foresta se află pe locul 18, retrogradabil, cu 7 puncte, în timp ce CS Afumați e pe locul 14, cu 12 puncte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 06 Oct. 2017, 17:09 Campionat
Pe aceeași temă