Dunărea a ajuns la 26 de meciuri fără eșec în Liga 2. Alexa se gândește la jocul Chindia – FC Argeș: „Dacă se impun, piteștenii au șanse pentru locul 3”

Marius ANGHEL 14 Apr. 2018, 14:05 Campionat

Dunărea a obținut vineri seară, după succesul cu 2-0 în fața Politehnicii Timișoara din etapa a 29-a, a șaptea victorie consecutivă și a ajuns la 26 de meciuri de invincibilitate în campionatul Ligii 2. Liderul a trecut borna celor 70 de puncte, acum având 71, și se îndreaptă cu pași alerți către Liga 1.

Călărășenii au dominat gruparea alb-violetă și au marcat golurile victoriei prin Valentin Alexandru, golgeterul echipei și al Ligii 2, și Valentin Munteanu, „decarul” foarte apreciat de galeria Dunării.

Antrenorul Dan Alexa vrea ca elevii săi să rămână concentrați, pentru că mai sunt meciuri grele de disputat în acest sezon, iar promovarea nu este jucată. „Erau importante cele trei puncte. Ele au venit și după un joc consistent, am avut și mai multe situații de a marca. Am dominat jocul de la un capăt la altul. Am făcut un meci bun și mă bucur pentru faptul că am reușit și după această etapă să păstrăm distanța față de Chindia Târgoviște. Chindia care are un meci dificil cu FC Argeș. Eu zic că argeșenii dacă se impun au șanse pentru locul 3. Noi trebuie să păstrăm distanța față de Târgoviște. Cu cât vom reuși mai mult, șansele noastre de promovare cresc foarte mult”, a spus Dan Alexa după meciul cu Poli.

„Mai sunt meciuri de jucat. Nu am realizat încă nimic. Trebuie să rămânem la fel de serioși, de modești. Avem două meciuri importante cu două echipe care se bat pentru evitarea retrogradării, cu Miroslava și Suceava. Mă bucură faptul că suporterii vin în număr mare la stadion. Suntem echipa de pe primul loc, foarte aproape de o performanță istorică. Noi venim după 26 de meciuri fără înfrângere și e normal să fie aproape de noi”, a mai spus Alexa.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului de la Călărași

Ce meciuri mai are Dunărea de jucat până la finalul sezonului:

Știința Miroslava – Dunărea Călărași
Dunărea Călărași – Foresta Suceava
Luceafărul Oradea – Dunărea Călărași
Dunărea Călărași – Ripensia Timișoara
ASA Târgu Mureș – Dunărea Călărași     0-3
Dunărea Călărași – Dacia Unirea Brăila
FC Argeș – Dunărea Călărași
Dunărea Călărași – Chindia Târgoviște
Metaloglobus București – Dunărea Călărași

Articol și foto de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 14 Apr. 2018, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă