Dună și-a apostrofat elevii chiar dacă aceștia au învins!

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 18:16 Campionat
Dună și-a apostrofat elevii** chiar dacă aceștia au învins!

Unirea Slobozia a reușit să se impună în meciul din etapa a XX-a, în partida jucată în deplasare contra Sportului. Elevii lui Dună au câștigat cu 3-1, iar toate cele trei goluri au fost marcate pentru vizitatori de Marius Jianu.

Cu toate că formația sa a obținut cele 3 puncte, antrenorul Marin Dună s-a arătat deranjat de atitudinea elevilor săi din finalul jocului: „Am pregătit meciul bine, le-am explicat că nu trebuie să considere partida câștigată dinainte, chiar dacă jucăm împotriva unor juniori. Să știți că acești copii se prezintă bine, aleargă mult și au dorință de afirmare. Din păcate, în ultimele minute au demonstrat că au mentalitate românească, s-au relaxat și asta mă nemulțumește. În loc să mergem să mai marcăm înca un gol-două, le-am dat ocazia să iasă la joc.”, a spus tehnicianul Unirii, în exclusivitate pentru liga2.ro

Dună este sincer și recunoaște că victoria a fost facilitată de situația ingrată a jucătorilor de la Sportul Studențesc: „Altcumva stăteau lucrurile dacă foloseau jucătorii din prima parte a campionatului, era un meci infinit mai greu. Am fi mers la victorie, am fi crezut în ea, dar era mai greu de obținut. Totuși, și acești copii ai Sportului au calitate și au viitorul în față.”

Antrenorul formației din Slobozia le-a trasat obiectivul elevilor săi pentru etapa viitoare: „Jucăm acasă împotriva Otopeniului, trebuie neapărat să câștigăm să ne mulșumim suporterii, pentru că data trecută i-am dezamăgit, în meciul cu Săgeata (1-2 – n.r.). Vreau să le mulțumesc și celor care ne-au susținut astăzi (sâmbătă – n.r).”, a încheiat Marin Dună.

La partida din Giulești au asistat aproape 200 de spectatori, iar Unirea a fost susținută de un grup de 30 de fani veniți de la Slobozia.

Articol scris de Gabriel MORARIU
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 18:16 Campionat
Pe aceeași temă