Dumitru Muntean a revenit la Olimpia după scurtele experiențe de la UTA și ASA. Conflictul dintre Karda și Selymes se soluționează după meciul de la Călărași

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Sep. 2017, 15:37 Campionat
Dumitru Muntean a revenit la Olimpia după scurtele experiențe de la UTA și ASA.** Conflictul dintre Karda și Selymes se soluționează după meciul de la Călărași

Rămas liber de contract după ce săptămâna trecută s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, club cu care semna în vară și pentru care a evoluat în cinci meciuri, toate ca titular, și a înscris un gol, Dumitru Muntean (27 de ani) a revenit la Satu Mare, orașul natal, și s-a înțeles cu Olimpia, scrie Informația zilei.

Jucătorul polivalent revine astfel la Olimpia Satu Mare, club pentru care a evoluat în trei sezoane și jumătate și de la care plecare în luna februarie a acestui an la UTA Arad. La „Bătrâna Doamnă”, Muntean nu s-a integrat și a evoluat în doar 12 meciuri în partea a doua a campionatului, de acolo plecând mai apoi la ASA Târgu Mureș. Cu ASA și-a încheiat contractul după ce și-a cerut drepturile financiare și a fost trimis să se pregătească cu juniorii.

Contractul dintre Olimpia Satu Mare și Dumitru Muntean e valabil pe un an. Înainte să plece la UTA, jucătorul evolua în prima parte a sezonului trecut în 19 meciuri și înscria 8 goluri, fiind golgheterul echipei.

Conflictul dintre Karda și Selymes s-ar putea încheia după meciul cu Dunărea

Altfel, cât privește posibilitatea demiterii antrenorului Tibor Selymes, această decizie se va lua după meciul Olimpiei de sâmbătă, de la ora 11:00, cu Dunărea Călărași.

Antrenorul și președintele Attila Karda sunt într-un conflict deschis, iar membrii Comitetului Director al Olimpiei vor decide dacă se ajunge la rezilierea contractului. Potrivit Informația zilei, spiritele sunt atât de încinse încât totul s-ar putea lăsa cu două demiteri, cea a președintelui Attila Karda și antrenorului Tibor Selymes.

Dacă Selymes va fi demis, iar Attila Karda va rezista în funcția de președinte, antrenorul favorit să îi ia locul este Laszlo Balint, demisionarul de la ASA Târgu Mureș și cel care în vară era dorit la Olimpia. Odată cu Balint, la echipa sătmăreană ar mai putea ajunge și fundașul Cornel Ene, și el liber de contract după ce s-a despărțit de târgumureșeni.

După șase etape desfășurate în Liga 2, Olimpia are acumulate 7 puncte și se situează pe locul 14. Până acum, sub conducerea lui Tibor Selymes s-au obținut două victorii (1-0 la Metaloglobus și 2-0 cu AFC Hermannstadt), un egal (1-1 cu Academica Clinceni) și trei eșecuri (0-3 la CS Mioveni, 0-2 la CS Balotești și 0-2 cu CS Afumați).

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Sep. 2017, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă