Dubla lui Marin și eurogolul lui Pădurețu au răpus Suceava

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 15:20 Campionat
Dubla lui Marin** și eurogolul lui Pădurețu au răpus Suceava

Stadionul Comunal din Berceni a fost ieri, de la ora 11:00, gazda unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale Seriei 1. După 90 de minute intense și o răsturnare incredibilă a scorului, ACS Berceni s-a impus în fața lui CFR Rapid Suceava cu 3-2 (0-1 la pauză).

Neînvinși în ultimele zece partide, elevii lui Florin Cristescu se deplasau la Berceni din postura de ocupanți ai locului al patrulea, iar o victorie pe terenul ilfovenilor i-ar fi putut aduce chiar pe prima poziție. Moldovenii au început bine meciul și au deschis scorul în minutul trei prin Sfrijan, care a profitat de gafa tânărului portar Andrei Raț, înlocuitorul titularului Meilă în poarta lui ACS Berceni, în condițiile în care acesta e accidentat. După o perioadă de joc în care lupta s-a dus la mijlocul terenului, iar marile ocazii de gol au lipsit, oaspeții s-au desprins la 2-0 după reușita lui Matei, din minutul 64, venită în urma unei pase excelente în fața porții a lui Sumanariu.

Ultimele 20 de minute, decisive pentru soarta celor trei puncte

În momentele în care reproșurile suporterilor s-au întețit, iar jocul echipei nu anunța nimic ieșit din comun, Nicu a executat foarte bine un corner de pe partea dreaptă, iar Alexandru Marin a trimis mingea în poartă din șase metri, reducând din diferență. Revitalizați de golul marcat de Marin, jucătorii lui Marin Dragnea au pus din ce în ce mai multă presiune, iar insistențele le-au fost răsplătite în minutul 82, când Răzvan Pădurețu a trimis cu capul în vinclu, de la 10 metri, o centrare a rezervei Cosmin Mihai.

La doar cinci minute de la restabilirea egalității, gazdele au trecut în avantaj prin reușita aceluiași Marin, care a preluat o minge în careul lui Rohețki și l-a învins pe portarul sucevean cu un șut la colțul lung cu piciorul drept. Eforturile oaspeților de a salva măcar un punct dintr-un meci în care au condus cu 2-0 în minutul 72 au fost zadarnice, meciul terminându-se cu victoria echipei din Berceni. Cu această victorie, ACS Berceni a urcat pe locul al șaptelea al Seriei 1, cu nouă puncte, în timp ce Rapid CFR Suceava a rămas pe locul patru, cu 12 puncte.

ACS BERCENI – RAPID CFR SUCEAVA 3-2 (0-1) Al. Marin ’72, ’87, Pădurețu ’82 / Sfrijan ‘3, M. Matei ’64

Raț – E. Nicu, Cioranu, C. Sandu, M. Ionescu – Al. Pătrașcu, Pădurețu (cpt.), Al. Radu (G. Ghinea ”68), Oct. Ursu (C. Mihai ”46) – Al. Marin, Al. Nistor (V. Ștefan ”88)
Rezerve nefolosite: Știrbu – R. Iovan, R. Tătar, R. Gheorghe
Antrenor: Marin Dragnea

Rohețki – D. Bălan, Plecanciuc, Ferariu, Semeghin (cpt.) – Cerlincă (Gheorghiciuc ”84), Sfrijan, Sumanariu (G. Apostol ”87), Bîgu – M. Matei, M. Negru (Marinkovici ”46)
Rezerve nefolosite: Pascal – R. Sava, Golofca, Burcea
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Arbitru: Flavius Alin Roșu (Timișoara); Asistenți: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Răzvan Constantin Nistoran (Reșița)
Cartonașe galbene: Al. Pătrașcu ’36, Ionescu ’73, Raț ’92 / Bălan ’43, Bigu ’55, Marinkovic ’70, Ferariu ’73, Semeghin ’90
Stadion: Comunal, Berceni
Spectatori: 200

Articol scris de Cristian VOICU
Foto: IlfovSport

 

 

Mihai Andries 12 Oct. 2014, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă