Dragomir i-a iritat pe șefii Rapidului: „Ne face rău! N-avem datorii de 20 de milioane de euro”

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 10:57 Campionat
Dragomir i-a iritat pe șefii Rapidului:**

Rapid este din nou aproape a-și schimba proprietarul, fiind  posibil ca în următoarele săptămâni Adrian Zamfir să cedeze pachetul majoritar de acțiuni. În acest moment, giuleștenii sunt în negocieri avansate cu un fond de investiții care vrea să intre în fotbalul românesc. Posibilii cumpărători ai Rapidului au fost aduși de frații Florin și Costin Manea care, împreună cu Nicolae Manea, tatăl lor și noul președinte al clubului, vor să ajute gruparea feroviară să iasă din impasul financiar în care se află în acest moment.

Dumitru Dragomir a declarat zilele trecute că, dacă nu va cumpăra cineva clubul, acesta riscă să se desființeze. În plus, fostul președinte LPF a spus că datoriile Rapidului sunt de peste 20 de milioane și că acest „detaliu” îi va descuraja pe doritori. „Dacă nu se vinde repede, Rapid se desființează. Clubul e într-o mare cădere de la plecarea lui Copos. Trebuia ținut Copos, alt fraier mai mare decât el nu găsesc!”, declarat Dragomir pentru digisport.ro.

„Datoriile sunt de 4 milioane de euro”

Florin Manea nu este de acord cu declarațiile lui Dumitru Dragomir și consideră că astfel de reacții nu ajută deloc un proces de negociere, precum cel prin care trece acum gruparea feroviară. Acesta i-a răspuns fostului președinte LPF și a explicat că datoriile sunt mult mai mici, de  aproximativ 4 milioane de euro. „Declarațile domnului Dragomir fac rău Rapidului”, spus Florin Manea. Și patronul giuleștenilor, Adrian Zamfir, l-a contrazis pe Dragomir și a precizat că restanțele financiare sunt mult mai mici. „Datoriile Rapidului sunt de aproximativ 4 milioane de euro cu tot cu cele venite de la FIFA, comform planului de reorganizare”, a declarat Adrian Zamfir pentru www.prosport.ro.

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 12 Jan. 2014, 10:57 Campionat
Pe aceeași temă