Dragomir anticipa traseul prost

22 May. 2009, 16:51 Campionat
Dragomir anticipa traseul prost

După ce primarul orașului Buftea a explicat perioada nefastă a echipei din acest retur, cât și rezultatele dezamăgitoare, directorul clubului sportiv, Constantin Dragomir întărește și acesta declarațiile edilului.
Oficialul spune că de la începutul acestui retur echipa este total schimbată față de prima parte a campionatului, iar noile transferuri nu s-au ridicat la așteptările conducătorilor:

”Practic noi suntem altă echipă din acest retur de campionat. Am luat-o de la zero. Au venit noi oameni în conducere, precum președintele Ana Maria Prodan și antrenorul Cristian Țermure. Într-o săptămână, două, a trebuit să formăm un lot de 28 de jucători: tineri, neexperimentați, care nu au mai jucat în liga 2. Aceștia nu se cunoșteau, dar să îi pui să joace și să aibă și rezultate. Totuși s-au luat nouă puncte.”

Îi simte lipsa lui Mansour

Directorul clubului regretă despărțirea de jucătorii aduși de Marian Iancu, dar cel mai mult îi pare rău de plecarea atacantul senegalez: ”Una e să joci cu Gueye Mansour în liga 2 și alta e să îi ai pe Marin Daniel și Marcu Alin. Avem și câțiva jucători cu experiență, precum Cristi Vlad și Bogdan Vrăjitoarea, dar au și ei o vârstă.”

Meciurile cu Bacău și CSM erau importante pentru ei

Dragomir crede că meciul cu ploieștenii a fost unul din care nu se putea obține puncte ușor pentru că aceștia doresc să promoveze, iar pe Știința o compară cu un om care încercă să se salveze de la înec și îi trage și pe alții la fund: ”Meciurile nu au fost așa de ușoare. CSM-ul se bate la promovare, iar Știința Bacău încearcă să se salveze de la retrogradare. Amândouă sunt echipe foarte dificile”.

Jucătorii se gândesc doar la bani

Oficialul buftean spune că seria de rezultate negative se datoreaza în special jucătorilor, pe care îi acuză de neprofesionalism și că stau cu gândul numai la bani: ”Majoritatea jucătorilor joacă pentru bani, deci nu pun banii să muncească pentru ei. Normal ar fi să joace cu sufletul, de plăcere. Dacă îi anunț, mâine, că nu mai plătesc salariul pleacă toată lumea.”

Chiar dacă echipa este la o distanță de șapte puncte față de Cetatea Suceava și la nouă de Știința Bacău, iar până la final mai sunt patru etape, directorul clubului sportiv se teme ca echipa să nu retrogradeze. Singura posibilitate pentru a se întâmpla acest lucru ar fi ca Buftea să nu mai ia nici un punct, iar celelalte două formații aflate acum în lupta pentru salvare să câștige tot. ”Avem patru meciuri foarte grele, la Galați cu Dunărea, acasă cu proaspăta promovată, Ceahlăul, la Tulcea și din nou acasă cu Chiajna. Noi sperăm să rămânem în liga 2. O să trăim finalul de campionat cu sufletul la gură pentru că nu sunt foarte multe puncte între noi și echipele care încearcă să se salveze de la retrogradare.”

Articol scris de Marius Anghel
 

22 May. 2009, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă