Drăghici: „A fost penalty!”

21 Aug. 2011, 15:00 Campionat
Drăghici:** „A fost penalty!

Arădenii au așteptat cu mare interes partida inaugurală a noului sezon cu Juventus București. Pe lângă reîntâlnirea cu echipa favorită, utiștii doreau să vadă la lucru și noua achiziție în ofensivă, Octavian Drăghici. Considerat înlocuitorul perfect pentru Voiculeț, fotbalistul de 25 de ani nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor, însă a avut o pretsație pozitivă.

„A fost o atmosferă foarte plăcută la meci și ne pare rău că nu am putut câștiga. Am avut câteva ocazii bune, dar pe final puteau și ei să ne bată. Până la urmă, trebuie să ne declarăm mulțumiți cu acest egal. Nu vreau să comentez de ratarea lui Drăgan, se mai întâmplă și din astea în viața unui atacant”, consideră Drăghici.

În minutul 20, vârful împrumutat de la Universitatea Cluj a pătruns în careu, însă a căzut cerând lovitură de la unsprezece metri după duelul cu Stănescu. Centralul Zoltan Erdei nu a fost de aceeași părere și l-a avertizat pe utist pentru simulare. „A fost penalty clar, m-a tras de tricou, altfel nu aș fi căzut. Pe lângă că nu a dat penalty, mi-a și dat galben pentru simulare… Așa arbitraje nu prea am mai văzut pe teren propriu. Nu spun că arbitrii ar trebui să ne ajute, dar măcar să ne fluiere corect”, a mai punctat fostul golgheter al Otopeniului.

„Ne propunem să promovăm și ne pare foarte rău că nu am câștigat acum. Vrem, însă, să o facem marți în Cupă, pentru a-i mulțumi pe suporteri, după care ne așteaptă o deplasare grea la Turda. De acolo trebuie să ne întoarcem cu toate punctele”, a mai precizat Drăghici.

În fine, noul atacant al UTA-ei a mai afirmat că nu și-a propus un anumit număr de goluri, dorindu-și doar ca echipa să obțină punctele, indiferent de marcator.

sursa: sportarad.ro

21 Aug. 2011, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă