Dosarul FC „U” Craiova nu a fost validat: „Dacă nu ne înscriu echipa, se sinucid”

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 10:25 Campionat
Dosarul FC

Mititelu are echipă, are unde juca, dar încă nu i s-a aprobat înscrierea în Liga a II-a. Conform unei decizii executorii a justiției civile, federația trebuie să reprimească FC U Craiova în eșalonul secund, însă dosarul clubului oltean încă nu a primit undă verde de la FRF. Actele de înscriere au fost depuse la Comisia de competiții, iar de acolo au ajuns, la solicitarea secretarului general Adalbert Kassai,   pe masa Comisiei de Disciplină, care trebuie să verifice dacă sunt îndeplinite toate condițiile de participare. Cazul trebuia judecat ieri, însă Comisia l-a amânat pentru luni.

Înainte de ședință, LPF a atașat la dosar documente cu datoriile mai vechi ale echipei oltene și ale patronului acesteia. Mititelu ar avea de plătit 1.053.000 lei, rezultați din trei amenzi. „Ne-am mai trezit și cu două sentințe de care n-am știut, legate de jucătorii Gargorov și Iliev. Eu știu că am o invitație de la federație de a mă înscrie în campionat. Dacă luni nu-mi dau aprobare, atunci mă voi adresa următoarei comisii, iar dacă și aceasta ne împiedică să jucăm atunci mă duc direct la Curtea de Apel și la DNA, care ne pune în drepturi în trei zile”, a tunat Adrian Mititelu.

Patronul oltean crede că federația amână înscrierea echipei sale pentru a-l tracasa. „Dacă nu înscriu echipa, este sinucidere. Cred că vor să ne curețe, să facă atmosferă, să ne ștampileze astfel încât să nu duc campionatul la capăt. Este o manevră a lui Mircea Sandu cu prietena lui, Olguța Vasilescu. Dar dacă face greșeala asta, nu-l mai scapă nimeni”, a punctat Mititelu la Digisport.

În 2010, comisiile LPF au stabilit că FC U Craiova are de dat 325.000 de euro jucătorilor Gargorov și Iliev. La acești bani se adaugă și alte restanțe, față de jucători și cluburi

Articol scris de Alexandru ENCIU

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 10:25 Campionat
Pe aceeași temă