„Domnul Dănciulescu Ionel” are o nouă funcție la SSC Farul. „Ne-am asumat greșeala care s-a produs la club. Conducerea a reacționat”

Marius ANGHEL 08 Nov. 2018, 18:32 Campionat

SSC Farul a rămas fără delegat după ultimul meci din campionat. Fiindcă jocul cu CS Mioveni, terminat la egalitate pe teren, scor 3-3, a fost pierdut la „masa verde”, deoarece Petre Grigoraș nu a știut că francezul Madikaba Doumbia este în stare de suspendare și a fost trimis pe teren, Alexandru Daniel Anghel a fost considerat principalul „țap ispășitor” și a fost pus să-și dea demisia, lucru pe care l-a și făcut.

Gruparea constănțeană nu-și va aduce un alt delegat, fiindcă această funcție va fi preluată de acum înainte de Ionel Dănciulescu, cel care a fost adus ca team manager.

În conferința de presă de astăzi, premergătoare meciului cu Daco Getica București, programat sâmbătă, de la ora 11:00, Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul, a vorbit despre această întâmplare nefericită petrecută la jocul cu Mioveni.

„Ne-am asumat greșeala care s-a produs la club. Conducerea a reacționat. Cel care a făcut această greșeală și-a depus demisia. Nu ne bucurăm de ceea ce s-a întâmplat, nici de demisia lui Alex, care a dat dovadă de caracter, până la urmă. Am pierdut un punct care poate fi foarte important, însă ne bucură atitudinea din ultimele meciuri. Este într-o evidentă creștere echipa și, desigur, vor urma și victoriile în deplasările care urmează și ar fi foarte bine ca sâmbătă să fie prima victorie în deplasare.

Funcția de delegat va fi îndeplinită de domnul Dănciulescu Ionel.

Se întâmplă, se întâmplă și la case mai mari. A fost o interpretare nefericită cu avertismentele primite în Cupa României. Este un băiat care, din dragoste foarte mare pentru Farul, a vrut să fie de ajutor clubului, chiar a fost, și este un băiat senzațional. Însă nu are experiență pe acest palier și cred că din cauza asta a comis această eroare”, a spus Lică.

După ce FRF a dictat victorie la „masa verde” pentru argeșeni, CS Mioveni a acumulat 29 de puncte, a egalat-o la puncte pe FC Argeș și a depășit-o la golaveraj, urcând pe locul 6. SSC Farul a rămas cu 13 puncte și a picat o poziție, pe 17, tot retrogradabilă. În etapa a 16-a, echipa constănțeană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Daco-Getica.

Foto: fb FC Farul Constanța

 

 

Marius ANGHEL 08 Nov. 2018, 18:32 Campionat
Pe aceeași temă