Dominați, dar învingători. Băcăuanii au câștigat cu mult noroc toate punctele puse în joc

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 13:33 Campionat

Sport Club Bacău și Rapid CFR Suceava au oferit un joc anost în prima repriză a meciului ce a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 2, când a existat o singură ocazie de a marca, bara suceveanului Golofca din minutul 34. Deși oaspeții au schimbat opt jucători față de etapa precedentă, nou-intrații s-au integrat bine în echipă, ceferiștii controlând prima repriză.

La pauză, antrenorul băcăuanilor a făcut două modificări, iar Dumitriu și Ignea au schimbat jocul echipei. Dumitriu a tras primul șut al SC Bacău spre poartă în minutul 48, de la 25 de metri, dar mingea a trecut puțin peste vinclu. În minutul 60, sucevenii reacționează prin Negru, care a șutat peste poartă din 6 metri în urma unui contraatac purtat de Dănilă și Golofca. După 4 minute, Vraciu a șutat mult peste poartă din interiorul careului oaspeților. Soarta celor trei puncte s-a jucat în minutul 77.

După o acțiune frumoasă a oaspeților, Negru a cutremurat transversala cu un vole de la 6 metri, apoi mingea a ajuns în posesia gazdelor, care au declanșat contraatacul prin Vraciu, Pungă și Ignea, acesta din urmă înscriind cu un șut precis din mijlocul careului.

Pe finalul meciului, sucevenii au atacat în valuri, însă nu au reușit să întoarcă rezultatul, iar băcăuanii își trec cu noroc toate punctele în cont, scoțând maxim din cele două meciuri cu echipele din județul Suceava.

Popovici: „Am avut multă șansă”

„Un joc slab făcut de noi, dar am avut multă șansă pentru că înainte de a da noi gol ei au dat bară. Dacă ar fi înscris, nu cred că am fi avut forța să revenim. Am părut din nou o echipă foarte lentă, fără nerv și de aici modul în care a decurs jocul. Important este că am obținut cele trei puncte, dar am fost departe de ceea ce vrem noi să arătăm”, a spus Cristian Popovici, antrenorul lui SC Bacău, la finalul meciului.

Tudoreanu: „Nu meritam să pierdem”

„Un joc pe care l-am controlat. Am avut nenumărate ocazii de gol, două bare și la singura ocazie a băcăuanilor am primit gol. Îmi pare rău că trec punctele pe lângă noi. A fost aceeași situație ca la Brăila. Am decis, împreună cu conducerea, să menajăm o parte dintre jucători pentru că vrem să ne calificăm în meciul din Cupa României cu FC Brașov. Cei care au intrat și-au făcut datoria și le mulțumesc. Îmi pare rău pentru acest meci pe care nu meritam să-l pierdem”, a declarat și Bogdan Tudoreanu, antrenorul lui Rapid CFR Suceava.

SC BACĂ‚U      1
RAPID CFR SUCEAVA   0

T. Ignea ’77

Bg. Miron (cpt.) – Mihălăchioae, I. Ursu, Burcă, Sascău – Adăscăliței (Hurdubei ’75) – Corban (T. Ignea ’46), C. Neagu (Dumitriu ’46), Pungă – Sahru, Vraciu
Rezerve neutilizate: E. Savu – S. Vlad, Drugă, A. Pavel
Antrenor: Cristian Popovici

Ct. Pascal – D. Bălan, R. Sava, Ferariu, Semeghin (cpt.) – Aeroaiei, Sumanariu (Gheorghiciuc ’66) – Golofca (Strugariu ’83), G. Apostol, Dănilă – M. Negru
Rezerve neutilizate: Niga – Mateciuc, Plăcintă, I. Mihai, Velescu
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Stadion: Municipal (Bacău); Spectatori: 200; Arbitru: Sorin Andrei Antonie; Asistenți: Cosmin Vătămanu și Mihăiță Necula (toți din București). Jucătorul meciului: Alexandru Dănilă.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 20 Sep. 2015, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă