Doi foști poliști, ofertați de Petrolul, dar doar unul e tentat să meargă la Ploiești. Ultima noutate de la antrenamente

Marius ANGHEL 25 Jun. 2018, 16:55 Campionat

UPDATE | Petrolul a anunțat oficial legitimarea lui Cristian Danci pentru următoarele două sezoane.

Dintre tinerii jucători aflați în probe de la reunire, Grozavu a decis să-i păstreze, pentru moment, pe patru dintre ei: portarii Daniel Isvoranu (19 ani) și Leonard Petrișor (20 ani), precum și mijlocașii Mihai Ene (19 ani) și Antonio Cruceru (21 ani). O decizie finală în privința lor se va lua înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia.


 

Testul de sâmbătă de la Strejnic în care Leo Grozavu și-a urmărit pentru prima dată jucătorii într-un meci, chiar și amical, a dus la concluzii în privința lotului pe care se va baza în Liga 2. Noul antrenor i-a urmărit astfel la treabă pe fotbaliștii veniți în probe încă de la reunire.

Printre aceștia s-a aflat și Cristian Danci (29 de ani), mijlocaș lăsat liber de contract de FC Hermannstadt odată cu promovarea în Liga 1. Jucătorul care a mai trecut pe la FC Bihor, Metalul Reșița, FC Botoșani, Șoimii Pâncota sau Gaz Metan Mediaș a fost, de asemenea, testat de Grozavu, în zilele următoare urmând să se ia o decizie în privința lui. La Hermannstadt, club unde a fost adus în iarnă, Danci a evoluat doar în 10 meciuri, neconfirmând așteptările stafful tehnic.

Tot la capitolul noutăți, potrivit Ziarul Prahova, Petrolul îl așteaptă să semneze pe Alexandru Țigănașu (28 de ani). Jucător de bandă stânga care ultima dată a evoluat la ACS Poli, în Liga 1, inclusiv sub comanda lui Leo Grozavu, e liber de contract, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Botoșani, Astra și CSMS Iași.

Mai mult, un alt jucător fost la ACS Poli, devenit recent liber de contract, care a fost ofertat de Petrolul este Alexandru Ciucur (28 de ani). Șansele însă ca mijlocașul să vină la Ploiești sunt mici.

Până acum, Grozavu a renunțat la Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim, Tiberiu Nițescu, Raul Avram, Raul Botezan, Georgian Păun, Răzvan Catană și Daniel Cârjan, iar Claudiu Tudor a decis să se retragă.

La capitolul noi achiziții, Petrolul a semnat, deocamdată, cu Claudiu Herea (28 ani, mijlocaș, ex CS Balotești), Florin Plămadă (26 ani, fundaș central, ex FC Botoșani), Sebastian Ghinga (31 ani, mijlocaș defensiv, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și Jean Theodoro Sobrinho (25 ani, mijlocaș ofensiv, ex Zimbru Chișinău).

Marius ANGHEL 25 Jun. 2018, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă