„Discuții aprinse” la vestiare

09 May. 2009, 17:52 Campionat
„Discuții aprinse

Dezondământul nefavorabil al partidei, a fost cu greu digerat de gazde, aflate pe poziție de retrogradare cu cinci etape înainte de final și cu șanse mici de salvare.
 

 

Astfel la final, în vestiarul „leoparzilor” s-au aruncat vorbe grele între antrenor și jucători, acesta și-a acuzat unii componenți că „Li se fâlfâie de echipă!”, iar reproșurile au fost urmate de zgomotele ușilor trântite.

 

„Am avut discuții aprinse. Jucătorii care joacă mai puțin consideră că merită să fie titulari. Nu s-a spart niciun geam, acolo este un poster pe care-l lovim”, s-a rezumat să declare la conferința de presă, antrenorul Florin Bugar, vizavi de incidentele din vestiar.
 

 

„Suntem într-o situație disperată. Nu am fost cu nimic inferiori echipei de pe locul 1. La fel ca la ACU (etapa trecută), am condus, am luat două goluri incredibile. Am avut neșansă la șutul lui Szekely. Din păcate se subțiază șansele. Nu consider că avem echipă de C. Faceți și dumneavoastră azi o comparație între echipa care promovează și cea care pică, noi! Îmi pare rău că suntem la un pas de retrogradare, ne batem până la capăt. Putem spune că am pierdut puncte pe mâna gafelor și portarii sunt de vină, dar ei nu au antrenor special, ne descurcăm cum putem. Am spus că echipa riscă să se desființeze, pentru a trage un semnal, dacă jucătorii își depun memorii…”, Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara
 

 

Lui Poverlovici i s-a făcut rău
 

 

Meci cu emoții pentru ambele echipe, într-o atmosferă văratică. Căldura și oboseala au făcut la final o victimă în persoana fundașului central al oaspeților, Andrei Poverlovici. Uniristului i s-a făcut rău în vestiar după meci, dar nu a fost decât o sperietură, acesta revenindu-și după câteva minute.

 

Nimic nu a umbrit bucuria de final a oaspeților, care au fost însoțiți și de o inimoasă galerie. La sfârșit, albaiulienii au ținut să mulțumească prin scandări și Minerului Lupeni, pentru că au învins contracandidata la promovare, Internațional Curtea de Argeș.
 

 

articol scris de Cornel BIHOLARI
 

09 May. 2009, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă