Diniță & Co(ncordia) i-au instruit pe „studenți”

10 May. 2009, 17:04 Campionat

Despărțite de trei puncte și cinci locuri în clasamentul primei serii din liga secundă, cele două formații care s-au opus astăzi, Concordia Chiajna și Sportul Studențesc promiteau încă de la început, date fiind și evoluțiile lor de până acum, un joc frumos, deschis, pe contre. Și așa a fost!

 

Replicile tăioase de ambele părți, bine susținute de un bagaj fotbalistic, din care s-a văzut că tehnica în regim de viteză nu le este străină celor din teren, au fost garnisite cu o vreme splendidă și suporteri care au devorat orice moment spectaculos, aplaudându-și frenetic favoriții. 

 

Concordia a spart gheața pe tabela de marcaj în minutul 30, prin același rafinat atacant, Diniță (foto). Fosta vedetă a Sportului, de acum câțiva ani, l-a executat cu sânge rece pe goalkeeperul studenților, cu un lob de mare finețe, în urma unui contraatac desprins parcă dintr-un manual de fotbal.

 

La un sfert de oră după reluarea disputei, gazdele se desprind la două lungimi, printr-o lovitură liberă imparabil executată de Pătru dintr-o poziție centrală, de la circa 19 metri, pecetluind și soarta partidei. De altfel, deznodământul confruntării a fost previzibil, atacurile disperate ale Sportului de după golul de 2-0, încheindu-se fără niciun rezultat pe foaia de arbitraj.
Așadar, scor final 2-0 într-un meci în care Concordia Chiajna a oferit o frumoasă lecție de fotbal.
 

 

Articol semnat de Corina Mlădinoiu
Foto: Marius Anghel

10 May. 2009, 17:04 Campionat
Pe aceeași temă