Dinamovistul Petre vrea al patrulea rezultat pozitiv contra stelistului Răchită. „Sunt convins că ne vom întoarce cu puncte. Le vom da două goluri”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2017, 12:46 Actualizat: 17 Nov. 2017, 12:47 Campionat
Dinamovistul Petre vrea al patrulea rezultat pozitiv contra stelistului Răchită.  „Sunt convins că ne vom întoarce cu puncte. Le vom da două goluri”

De patru meciuri pe banca echipei Foresta Suceava, Florentin Petre a obținut două victorii, un egal și o înfrângere, reușind astfel că scape gruparea moldoveană de ultima poziție în clasament. În ultimele trei jocuri, Foresta nu a pierdut, iar sâmbătă speră să continue seria pozitivă și să facă un nou pas pentru a scăpa de locul retrogradabil. Nu va avea însă o deplasare ușoară, în etapa a 18-a urmând a juca la Ghermănești cu Sportul Snagov, ocupanta locului 9.

„Mergem să câștigăm la Snagov, chiar dacă știm că nu ne așteaptă un meci ușor. Sportul are o echipă bună și un fost mare jucător pe banca tehnică (n.r. – Valeriu Răchită), dar și noi am avut un parcurs bun în ultimele etape și sunt convins că ne vom întoarce cu puncte. Avem nevoie de continuitate în rezultate”, a declarat, citat de Gazeta SV, Florentin Petre la conferința de presă.

Va fi o misiune grea pentru Foresta, deoarece Sportul joacă bine pe teren propriu în acest sezon. În opt partide, ilfovenii au înregistrat la Ghermănești cinci victorii, două egaluri și o înfrângere, în eșecul cu Dunărea Călărași, scor 0-1, încasând și singurul gol primit acasă, dintr-un penalty. Însă acest aspect nu-l sperie pe Florentin Petre. „Noi le vom da două sâmbătă…”, a comentat fostul dinamovist, care nu poate conta pe Eridson, Secrier și Cerlincă, accidentați, în vreme ce Acolatse nu s-a întors de la naționala statului Togo.

După 18 etape, Foresta se află pe locul 19, cu 14 puncte, în timp ce Sportul Snagov e pe locul 9, cu 23 de puncte.

Foto: Gazeta SV

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2017, 12:46 Actualizat: 17 Nov. 2017, 12:47 Campionat
Pe aceeași temă