Dică acuză jocuri de culise în lupta pentru evitarea retrogradării. „M-a surprins scorul de la UTA. Am auzit unele lucruri”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 May. 2018, 13:42 Campionat
Dică acuză jocuri de culise în lupta pentru evitarea retrogradării.**

Pandurii își punea speranțe în UTA că o va scăpa matematic de retrogradare. Gorjenii au câștigat la „masa verde” în penultima etapă a Ligii 2 și în cazul în care Dacia Unirea ar fi pierdut în deplasarea de la Șiria erau siguri că rămân în eșalonul secund. Nu s-a întâmplat asta, fiindcă brăilenii au defilat în județul Arad, impunându-se cu 5-1 și ținând aproape de olteni. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct în ultima etapă, atunci când cine pierde va retrograda. Metaloglobus București e și ea implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Toate calculele le poți citi aici.

Directorul sportiv al clubului Pandurii, fostul jucător Emil Dică, era dezamăgit că echipa gorjeană nu s-a salvat și trebuie să dispute meciul decisiv la Brăila, pune semne de întrebare asupra corectitudinii jocului dintre UTA și Dacia Unirea și spune că a auzit lucruri despre care nu vrea să vorbească.

„M-a surprins scorul de la UTA, dar nu vreau să comentez. Din păcate, se va juca până în ultima etapă. Așa a fost să fie, să fie suspans până în ultima etapă. Meciul de la Brăila va fi greu, având în vedere că noi am jucat numai pe teren. Nu vreau să vorbesc despre alte echipe, am auzit unele lucruri, dar nu vreau să vorbesc. Echipa pe care o conduc a făcut toate punctele, de când sunt eu aici, doar pe teren și așa vreau să fie și în ultima etapă”, a spus, citat de Pandurul, Emil Dică.

Antrenorul UTA-ei, Ionuț Popa, s-a dezlănțuit după umilința cu Brăila. „Jucătorii și-au bătut joc de fotbal. Ei sunt singurii care pot să vă lămurească de ce s-au prezentat în halul ăsta”, a spus experimentatul tehnician.

În ultima etapă a campionatului, care e programată să se desfășoare la finalul săptămânii, Dacia Unirea și Pandurii Târgu Jiu au meci direct la Brăila, în timp ce Metaloglobus primește vizita liderului Dunărea Călărași.

Pandurii și Metaloglobus au câte 41 de puncte, iar Dacia Uniurea are 40 de puncte. Știința Miroslava și Foresta Suceava au retrogradat matematic.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 May. 2018, 13:42 Campionat
Pe aceeași temă