„Deznodământul a fost exact așa cum și-au dorit arbitrii”

26 Mar. 2012, 20:30 Campionat

Președintele lui Juventus București, Marian Rusen a declarat că, în urma înfrângerii suferite la Baia Mare, scor 1-2, s-a dovedit încă odată că arbitrii se prezintă la meciurile din provincie cu o altă presiune. Oficialul echipei bucureștene acuză maniera de arbitraj, mai ales penaltiul din care băimărenii au obținut victoria, la ultima fază a meciului, în minutul 95.

„Meciul de la Baia Mare l-am pierdut la ultima fază a meciului, după ce s-a prelungit vreo 4-5 minute și până la urmă deznodământul a fost exact așa cum și-au dorit arbitrii. Penaltiul a fost acordat prea ușor și încă odată s-a văzut că se joacă sub o altă presiune în provincie, iar arbitrii au acordat mai mult decât acel 5% gazdelor!

Până la urmă am pierdut, deși echitabil era un egal, iar acum trebuie să ne revenim și să mergem mai departe.

Este foarte îngrijorător ceea ce se întamplă în Liga 2. Or să apară mari surprize până la sfârșit, pentru că problemele financiare s-au abatut foarte mult peste echipele de fotbal. Mă bucur că nu facem parte dintre acele echipe!

Totuși, cred că echipe precum Timișoara și Bistrița se vor salva până la urmă și autoritățile le vor ajuta. Criteriile de licențiere sunt foarte greu de îndeplinit, iar echipele care nu vor trage la promovare nu-și vor mai depunde dosarul”, a declarat președintele Marian Rusen la Sport Total FM.

26 Mar. 2012, 20:30 Campionat
Pe aceeași temă