Dezbinați și învinși

21 Nov. 2011, 15:33 Campionat

La Arad, Mureșul Deva a pierdut al șaselea joc la rând în campionat la zero și a mai coborât un loc în subsolul clasamentului.

Mureșul Deva nu a avut nicio șansă sâmbătă, pe stadionul „Francisc Neumann” din Arad, unde a încasat patru goluri în prima repriză. Dezbinați de problemele financiare de la club, elevii lui Constantin Olariu (foto) au arătat încă o dată că formează una dintre cele mai slabe adunături de jucători din Seria Vest, căci despre o echipă adevărată nu mai poate fi vorba de mult timp, fapt confirmat și de principalul devean la conferința de presă de după jocul pierdut la scor, 0-4, cu UTA.

„Suntem într-o situație destul de complicată și la ora aceasta nu mai funcționează nici lucrul care ne-a ținut până acum, și anume spiritul de echipă. S-a dovedit la acest meci că problemele acute de la club sunt pregnante în mintea băieților, care la 0-0 se certau între ei ca la ușa cortului. Pe de altă parte, am fost dezavantajați de arbitru, la primul gol trebuia fault și aut pentru noi, au urmat și alte greșeli, toate culminând cu eliminarea lui Dîrvaru. În repriza a doua cred că UTA nu a mai forțat așa tare și am scăpat fără să mai primim goluri”, a declarat Olariu.

În repriza a doua a meciului cu UTA, Mureșul a evoluat în inferioritate numerică după ce atacantul Elvis Dîrvaru a fost eliminate de pe teren după o intrae dură urmată de o altercație cu un jucător advers.

15 goluri a primit Mureșul Deva în ultimele șase jocuri în campionat

UTA Arad 4 (4)
Amadio – Calvin, Pocuca, Gligor, Siminic – Bălan, Ignea, Purece (46′ Șușlak), Neagoe (59′ Hidișan) – Miron (76′ , Capătă), Drăghici.

Mureșul Deva 0 (0)
Al. Coman – Bogman, Ambruș, I. Șerban (46′ C. Ungur), Miheț – Deaconescu, Ct. Crișan, M. Petrescu (65′ Dragu), Văidean (89′ Drăgan) – Melcea, Dîrvaru.

Au marcat: Neagoe (25′, 37′), Miron (36′), Purece (45′).
Eliminat: Dîrvaru (45’+1) – „roșu” direct.

Arbitru: Paul Unimătan (Zalău). Asistenți: Petru Gașpar și Bogdan Gheorghioiu (ambii Timișoara).
Stadion: „Francisc Neumann”. Spectatori: 600.

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: Viorel Muscă

21 Nov. 2011, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă