Deși a condus la pauză, FCM Dorohoi a pierdut meciul disputat împotriva celor de la FC Voluntari

Mihai Andries 27 Sep. 2014, 18:29 Campionat

FCM Dorohoi a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă, scor 1-4, într-un meci ce a contat pentru cea de-a cincea etapă a Ligii a II-a. Dorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la FC Voluntari sâmbătă, 27 septembrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Prima repriză a partidei a fost controlată de oaspeți, însă FCM Dorohoi a ieșit la joc în partea a doua a primului mitan și a avut două șanse de a marca prin Vrabie și Eduard Sandu. Dar mingile trimise de aceștia din afara careului au trecut pe lângă poartă. În minutul 36, FCM Dorohoi a reușit deschiderea scorului printr-un gol foarte frumos, marcat de Eduard Sandu, după o lovitură liberă executată impecabil.

Gazdele au început mai bine repriza secundă, dar prima ocazie mare a aparținut oaspeților în minutul 59. Un minut mai târziu, defensiva dorohoiană a gafat la un corner al oaspeților, iar Roșu reușește egalarea. Dorohoienii au rămas în atac, iar în minutul 62, Grumezescu a avut șansa de a readuce echipa în avantaj, dar mingea șutată de acesta de la aproximativ 16 metri a fost respinsă de portarul celor de la FC Voluntari.

VEZI O GALERIE FOTO COMPLETĂ‚ DE FCM DOROHOI – FC VOLUNTARI


În minutul 68, oaspeții reușesc să marcheze din nou prin Marius Ene care a șutat sub bara transversală din interiorul careului. Pe finalul meciului, FCM Dorohoi a căzut fizic și psihic, iar oaspeții nu au avut nicio problemă în a-și apăra avantajul. Mai mult, în minutul 89, FC Voluntari a mărit diferența prin Barbu care a marcat pentru 3-1 printr-un șut plasat de la aproximativ 10 metri. În minutul 95, Voduț a marcat golul patru al oaspeților lobând portarul dorohoian care a ieșit neinspirat din poartă.

În tribune a fost un adevărat spectacol, ambele echipe fiind susținute de câte o galerie formată din aproximativ 25 de membri fiecare și aproximativ 500 de spectatori. Pe lângă aceștia, au fost prezenți Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, Leo Grozavu, antrenorul FC Botoșani și Constantin Zotta, directorul sportiv al celor de la FC Brașov.

FCM DOROHOI – FC VOLUNTARI 1-4 (1-0) Sandu ”37 / Roșu ”60, Ene ”67, Barbu ”87, Voduț ’90+5

C. Ungureanu – A. Vlaicu, Cososchi, G. Luca, Grumezescu – Vrabie, Orășanu (cpt.), Ghiviziu, Ed. Sandu – Pavăl, Tudurache (’66 Mateiuc)
Antrenor: Vespazian Colban

Botaș – Moga, C. Achim, Mitache, Maxim – C. Roșu, S. Rădoi (cpt.), Todoran, Călințaru (”74 A. Voicu) – M. Ene (”84 B. Barbu), Voduț
Antrenor: Ilie Poenaru

Articol și foto de Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Mihai Andries 27 Sep. 2014, 18:29 Campionat
Pe aceeași temă