Delta și-a dezamăgit din nou suporterii!

07 Apr. 2012, 16:11 Campionat
Delta** și-a dezamăgit din nou suporterii!

Un meci aparent ușor cu o echipa ce se zbate în a doua jumătate a clasamentului s-a transformat într-un coșmar pentru tulceni.

Meciul cu Otopeni de acasă părea o ocazie pentru ca Delta Tulcea să își consolideze poziția secundă în clasament, locul promovabil pe care ajunsese după o demonstrație de caracter în egalul cu liderul Viitorul.

S-a dovedit din nou că tulcenii nu vor să le facă bucurii spectatorilor de pe stadionul Delta, aceștia venind în număr din ce în ce mai mic, sătui deja de eșecurile repetate și de lipsa spectacolului fotbalistic.

Delta s-a crezut învingătoare împotriva Otopeniului după ce Henry a reușit să marcheze în minutul 36, printr-un șut de senzație de la marginea careului. Tulcenii au așteptat finalul încântați parca de rezultatele de pe alte stadioane, unde Iașiul era condus, Farul la fel, iar bomboana pe tort a fost pusă de egalul, venit mai târziu, dintre liderul Viitorul și lantern roșie Gloria Buzău.

Degeaba, deoarece culoarul favorabil a fost stricat chiar de tulceni, care au încasat un gol în minutul 78, de la Serediuc, și visul promovării, chiar dacă nu s-a năruit, pare tratat cu multă lejeritate de fotbaliștii Deltei, care par că vor să-I facă anticampanie primarului Hogea pe teren propriu. Lucru reușit, dacă e să ne luăm după reacția oamenilor din tribune…

DELTA TULCEA – CS OTOPENI 1-1 (1-0)
Henry (36) / Serediuc (78)

Stoicescu – Cârjă, D. Munteanu, Soporan, S. Cucu – C. Neagu (’64 Delgado), Ad. Ionescu (cpt.); B. Oprea, Câju (’56 Tobă) – D. Florea, Henry (’70 Țene)
Antrenor: Cristea Rusu

Râmniceanu – A. Stoica, Șomodean, Vătavu, Iuhas (’79 Ciolacu) – Serediuc, Mug. Dedu, S. Pană, Cip. Iliescu (’62 V. Alexandru) – B. Ungureanu (’86 A. Vasilescu), F. Manea (cpt.)
Antrenor: Romeo Bunică

Sursa: Ziarul de Tulcea

07 Apr. 2012, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă