Delta continuă să spere la promovare după ce a întors scorul cu Brăila!

19 May. 2012, 17:50 Campionat

Delta Tulcea rămâne în cărți după un nou meci cu emoții în compania vecinilor de la Brăila.

Tulcenii au făcut o primă repriză foarte slabă, dezamăgind cei aproape o mie de spectatori, totul culminând cu autogolul din minutul 44, când în urma une centrări în forță a lui Pușcașu fundașul tulcean Grigorov a trimis în propria poartă.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru tulceni care au reușit să marcheze rapid după reluarea jocului, în minutul 49, după o acțiune personală în careu a lui Florea, care a întors mai mulți fundași brăileni și a șutat fără speranțe pentru portarul Bucuroiu.

După egalare meciul a fost destul de echilibrat, cu Delta forțând însă fără mari faze de poartă. Golul victoriei a venit totuși în minutul 69 după o minge aruncată cu efect în careu de Câju și reluată cu capul din șapte metri de Filip.

Liniștea tulcenilor a venit încă din minutul 73 când brăileanul Dâniță a fost eliminat după al doilea galben, fazele fierbinți lipsind de la ambele porți până la fluierul final.

„Ne-am făcut meciul greu singuri, dar am avut și puterea de a reveni în joc, fapt ce ne menține în cărți pentru promovare” a declarat după meci antrenorul Constantin Gache.

Mitică la pescărie!

Galeria tulceană a venit la meci cu o nouă variantă a protestului împotriva lui Mitică Dragomir, cu o variantă adaptată la specificul local: „Mitică la pescărie”!

Sursa: Ziarul de Tulcea
Foto: Cristian Dogaru

19 May. 2012, 17:50 Campionat
Pe aceeași temă