Debut nefericit al lui Cioablă la Șoimii Pâncota: „Ne vom reveni rapid și ne vom revanșa la Caransebeș”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 12:34 Campionat
Debut nefericit al lui Cioablă la Șoimii Pâncota:**

Contra Tărlungeniului, Dan Cuedan a optat pentru cuplul de atacanți Sălăjan – Voinea, cel care a decis amicalul de săptămâna trecută, de la Sebiș. Însă, cei doi fotbaliști au prins o zi foarte slabă, ajungând la vestiare înainte de ultimul fluier al „centralului” Mazilu. În locul lor au intrat în luptă Alexandru Cioablă și Norbert Polgar, primul debutând la Pâncota la cinci zile de la semnarea contractului.

Fotbalistul sosit de la FC Viitorul sub formă de împrumut până la finalul stagiunii a intrat destul de bine în joc. A căutat în permanență balonul, a intrat în câteva combinații cu noii săi colegi, a luat după el unul-doi adversari, ceea ce titularii nu au reușit într-o oră de joc. „Am venit cu scopul de a juca cât mai mult și a-mi ajuta actuala echipă să-și îndeplinească obiectivele. Conducerea celor de la Viitorul mi-au spus să mă întorc mai puternic la vară, dar pentru asta trebuie să confirm la Pâncota. După câteva meciuri în Liga 1, astăzi am debutat și în Liga a 2-a. Îmi pare foarte rău că am pierdut, fiindcă eu zic că avem echipă bună, iar grupul pe care l-am găsit aici e și foarte unit. Eu zic că ne vom reveni rapid și ne vom revanșa la Caransebeș”, spune atacantul de 19 ani.

Aflând la rândul său că șefii clubului intenționează să creeze un șoc la echipă, cu posibilitatea de a schimba antrenorul, Cioablă a adăugat: „Acestea nu sunt problemele mele, eu sunt de doar câteva zile la echipă. Domnul Cuedan m-a primit bine, azi mi-a dat încredere trimițându-mă pe teren, îmi pare rău că nu am reușit să marchez măcar un gol. Până la urmă astea e treaba atacanților, însă nu a fost ziua noastră. Nici terenul nu ne-a ajutat prea mult, deși nu e o scuză acest lucru”.

„Șoimii” nu au mai avut pe bancă un alt atacant și asta pentru că, după cum se știe, Alin Mihai e accidentat pentru tot restul sezonului, iar Carlos Burian nu a prins lotul de 18.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă