Daniel Timofte, la final de contract cu Jiul

09 Jun. 2009, 14:56 Campionat
Daniel Timofte, la final de contract cu Jiul

Antrenorul principal al echipei Jiul, Daniel Timofte se află la final de contract cu gruparea pe care a condus-o  timp de 9 luni, fiind unul dintre puținii tehnicieni care au rezistat schimbărilor. Fostul internațional este văzut cu ochi buni de conducere care i-a dat mână liberă.

Chiar dacă spre deosebire de alte sezoane, în acest sezon „minerii” au avut un obiectiv modest, Timofte s-a achitat de sarcinile date de conducere și a salvat echipa de la retrogradare.

 

„Nu știu ce schimbări vom face din vară. Nu știu dacă vom continua sau nu cu același lot de jucători sau cu același staff tehnic. Pentru început este nevoie să fac o analiză a rezultatelor, dar și a situației financiare pentru că până la urmă multe țin de bani, iar la capitolul acesta pe noi nu ne-a ajutata nimeni”,a declarat patronul alb-negrilor Alin Șimota.

 

Jiul a reușit un sezon modest din punctul de vedere al performanței și pentru că la clubul din Vale și-a pus amprenta criza financiară. Conducerea s-a văzut nevoită să renunțe în iarnă la o serie de jucători valoroși din cauză că nu le mai putea suporta contractele. Banca tehnică s-a plâns mereu de numărul redus de jucători.

 

„Ne-am descurcat cum am putut. Jiul are un lot mai bun decât locul pe care îl ocupă în clasament și avem și câțiva jucători care oricând pot evolua în prima ligă”,a punctat antrenorul secund Damian Militaru.
Cu o etapă înainte de finele sezonului Jiul se află pe locul 9 în clasament cu 46 de puncte, fiind peste Mureșul Deva și Minerul lupeni, dar sub UTA, Dacia Mioveni sau Liberty Oradea.

 

Articol scris de Loredana Juglea

09 Jun. 2009, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă