Daniel Stanciu: „La pauză, Neluțu Sabău a intrat în ei puțin și i-a trezit la realitate”

Mihai Andries 09 Mar. 2014, 13:44 Campionat
Daniel Stanciu:**

ASA Târgu Mureș a obținut o victorie clară ieri în seria a doua a ligii secunde, 4-1 cu Minerul Motru, după ce era condusă la pauză. Managerul mureșenilor, Daniel Stanciu spune că Ioan Ovidiu Sabău a intrat în jucătorii săi la pauză, iar rezultatul s-a văzut la final.

„Eram sigur că voi reuși la Târgu Mureș. Era un proiect pe doi ani de zile și am pornit la reconstrucția echipei. Ne doream să atacăm promovarea în sezonul următor. Lucrurile s-au schimbat de când a venit Sabău, era greu să nu-i ceri să promoveze. Dar dacă ne vom îndeplini obiectivul, apoi va fi foarte greu. N-aș putea spune că am avut emoții. Le-am spus jucătorilor să ia în serios meciul cu Motru. Știam că ei vin aici să se închidă. La pauză și Neluțu Sabău a intrat în ei puțin și i-a trezit la realitate. Încet încet au realizat că un meci durează din minutul 1 până în minutul 90. Noi deocamdată jucăm din minutul 45.”, a spus acesta la Sport Total FM.

„Schimbările nu vor veni imediat”

Fost colaborator al lui Gheorghe Chivorchian la Poli Timișoara, Daniel Stanciu salută cooptarea acestuia în staff-ul lui Răzvan Burleanu la conducerea Federației.

„E un prim pas, unul așteptat. Toți își doresc să vadă cât mai repede schimbări, însă acestea nu vor veni imediat. E un nou suflu, e o echipă nouă care trebuie să demonstreze. Trebuie să le dăm încredere și timp. Mă bucur că din această echipă face parte și domnul Chivorchian.” a mai comentat oficialul mureșenilor.

Sursa: Sport Total FM

Foto: Valics LEHEL

Mihai Andries 09 Mar. 2014, 13:44 Campionat
Pe aceeași temă