Daniel Stanciu anunță „revoluția” la „U” Cluj: „Cum au fost chinuiți suporterii, așa vor fi chinuiți și jucătorii.” Conducătorul echipei spune că va tăia în „carne vie”

Daniel Stanciu anunță

Directorul general al „U” Cluj este extrem de dezamăgit de evoluțiile echipei, inclusiv din perioada scursă de când a ajuns el la club, de mai puțin de o lună. Echipa clujeană a ajuns la opt egaluri și este pe locul 11, la doar două puncte distanță de zona retrogradării.

Stanciu îi anunță pe jucători că vor fi evaluați în ultimele două etape din 2019, iar cei care nu au fost la nivelul așteptărilor vor pleca. „Am mai chinuit încă o săptămână suporterii. Sunt dezamăgit de unii dintre jucători, pentru că puteam, era la îndemâna noastră, să facem mult mai multe puncte. Clar că ei trebuie să intre în acest program de urmărire și analiză până la finalul anului și atunci vom trage linie. S-a investit foarte mult, tot ce s-a făcut în vară, ca strategie, bună sau rea, mai mult rea, dar s-au dat niște salarii și s-a pus acest obiectiv, ca echipa să promoveze și suntem foarte departe de asta. Pot să spun că așa cum au fost chinuiți suporterii Universității Cluj, așa vor fi chinuiți și jucători. Întotdeauna urmează și o „răsplată”. Cu siguranță vor plăti”, este promisiunea lui Stanciu către suporteri.

„Nu vor mai fi concesii. Cine greșește va plăti”

Daniel Stanciu spune că va începe reorganizarea clubului și a lotului, începând din iarnă și spune că nu l-ar interesa o promovare, dacă clubul nu ar fi pregătit pentru Liga 1.

„Este clar că dacă nu vom gândi foarte serios o strategie și nu vom lua măsuri radicale va fi foarte greu. Trebuie să tai în „carne vie” și să ai o strategie, care să fie ancorată în realitate. Nu să vindem iluzii oamenilor, pentru că lumea e pătimașă. Cei mai mulți suporteri din această zonă țin cu Universitatea Cluj. Un club de tradiție care a fost destul de chinuit, iar eu nu am venit aici să duc chinuiala asta mai departe. Există un punct „zero”, vom ajunge acolo în curând și o să știm în ce parte o luăm. Vrem să facem performanță, să clădim un club sănătos, un club care să promoveze pe forțe proprii, pe valoarea echipei, pe organizarea bună atât a echipei cât și a clubului sau vrem să ajungem întâmplător în Liga 1 și să ne întoarcem înapoi? Nu vor mai fi concesii. Cine greșește va plăti”, a mai spus Daniel Stanciu.

În ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în 2019, ambele din retur, „U” Cluj le întâlnește pe CSM Reșița (sâmbătă, ora 15:00, pe Cluj Arena) și Viitorul Pandurii (7 decembrie, ora 11:00, la Târgu Jiu).

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă