Dan Stupar: „Am reușit o repriză foarte bună!”

20 Nov. 2011, 11:53 Campionat
Dan Stupar:**

După victoria cu 4-0 în fața celor de la Mureșul Deva, antrenorul secund al arădenilor s-a declarat mulțumit de spectacolul făcut de elevii săi și își dorește ca echipa să arate la fel și în ultima etapă din acest tur de campionat.

„Am reușit o primă repriză foarte bună, în a doua însă nu am reușit să avem aceași intensitate, cu toate că am avut și un om în plus. Până la urmă sunt trei puncte și ăsta a fost scopul nostru, să obținem toate punctele puse în joc. În continuare mai avem un meci, unul important, la Pitești, unde sperăm de asemenea să facem o figură frumoasă. Nu am menajat pe nimeni la acest meci. Părerea mea e că tot timpul cel mai important joc e cel care urmează iar astăzi pe teren au fost trimiși cei care credeam că sunt în formă”, a declarat Dan Stupar.

Chiar dacă în urma prestațiilor slabe din etapele precedente jucătorii Bătrânei Doamne au fost nevoiți să afle că au salariile blocate, acest lucru s-a remediat imediat după finalul partidei.

„Așteptăm sărbătorile și sperăm ca iarna să vină cu ceva mai bun. Băieții își vor lua salariile din câte știu eu, din câte ne-a zis domnul președinte”, a încheiat secundul echipei UTA.

articol scris de Sergiu Daniel

20 Nov. 2011, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă