Dan Nițu promite întăriri în iarnă! „Putea fi un scor mai mare”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 02:01 Campionat
Dan Nițu promite întăriri în iarnă!**

Senatorul Dan Nițu, cel care susține financiar CSM-ul, a savurat victoria clară obținută în fața rivalilor din sezonul trecut, care au stopat Damila în lupta pentru promovare.

„A fost un meci foarte frumos, cu determinare, băieții au jucat foarte bine. Prima repriză a fost una de uzură, de orgolii, dar în cea de-a doua s-a văzut diferența și la pregătirea fizică, dar și la valoarea jucătorilor. Putea fi și un scor mai mare, din păcate, în ultimele 10 minute nu am jucat la fel ca primele 30 din a doua repriză, cred că mai trebuie umblat la mentalitatea lor, să joace la fel timp de 90 de minute” a afirmat Dan Nițu.

Senatorul promite întărirea lotului în iarnă, dacă echipa va avea șanse reale de promovare. „Sunt optimist în privința promovării, avem o echipă bună, dacă ne luăm punctele și suntem acolo pe locul 2-3 în tur, în iarnă mai aducem 3 jucători de Liga I, cred că suntem în grafic. În deplasare avem probleme, pentru că avem echipă foarte tânără, azi am jucat cu 6 jucători sub 21 de ani, sunt jucători tineri și nu au experiență”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 02:01 Campionat
Pe aceeași temă