Dan Bona: „Returul în seria a doua va fi infernal!”

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 11:47 Campionat
Dan Bona:**

Corona Brașov a rămas liderul seriei Vest din Liga a II-a, chiar dacă nu a jucat in prima etapă din retur. Având suficient timp liber, antrenorul liderului Dan Bona a analizat pentru Liga2.ro rezultatele din prima rundă și consecințele acestora în clasament.

„O primă etapă cu multe surprize deja, m-a surprins pozitiv jocul practicat de UTA care a meritat să câștige. Timișoara și-a arătat valoarea la Arad si chiar dacă a pierdut, rămâne o favorită la promovare. Bihorul a adus în această iarnă cinci jucatori de Liga I, dar nu a fost suficient ca să învinga pe Mioveni, care formează o echipă tânără și foarte incomodă. Damila rămâne, alături de noi, surpriza seriei, după ce a furnizat surpriza etapei la Târgu Mureș și ne-a transmis tuturor că nu a renunțat la gândul promovării. FC Argeș este o echipă greu de bătut pe teren propriu, mă bucur că vom juca cu ei la Brașov. Returul se anunță infernal pentru toată lumea. Cred că in fiecare etapă vor apărea rezultate surprinzătoare si promovarea se va juca pana în ultima etapă.” a declarat Bona

Duminică  pe stadionul Carpați, Corona primește vizita echipei din Baia Mare care se afla intr-o continuă degringoladă de la începutul sezonului.

„Trebuie să abordăm meciul cu mare atentie, să nu credem tot ce se scrie despre Baia Mare, stiu că au adus câțiva copii de la Pandurii si ne pot surprinde oricând. Și noi ne-am întărit în aceasta pauză de iarnă și avem nevoie sa începem cu un rezultat favorabil. Nu avem altă variantă decât cele 3 puncte, dacă vrem sa ne gândim la promovare.” a prefațat tehnicianul Coronei meciul de duminică

Meciul Corona Brașov – FC Maramureș Universitar Baia Mare se va disputa duminică 17 martie , de la orele 11.00 și va fi transmis în direct pe Digisport. Biletele vor costa 5 lei și vor include și programul de meci.

 

Sursa: Corona Brașov

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 11:47 Campionat
Pe aceeași temă