Dacia Unirea se mută la Buftea. Brăilenii au două jocuri importante în această săptămână pentru a-și menține vii șansele la salvarea de la retrogradare

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 15:15 Campionat
Dacia Unirea se mută la Buftea.** Brăilenii au două jocuri importante în această săptămână pentru a-și menține vii șansele la salvarea de la retrogradare

Scăpată de ultima poziție în clasament, între echipele rămase active în competiție, după victoria mare de pe teren propriu cu Chindia (1-0), obținută joia trecută, Dacia Unirea Brăila are o săptămână încărcată. Mâine, de la ora 17:00, formația lui Alin Pânzaru are meci la Ștefăneștii de Jos, cu Sportul Snagov, iar duminică, de la ora 11:00, joacă la București, cu Metaloglobus.

Cum cele două jocuri din această săptămână ale Daciei Unirea le desfășoară în deplasare, ambele în zona Capitalei, atunci conducătorii brăileni au decis să se cazeze în această perioadă la Buftea, pentru cinci zile. Tot acolo se va pregăti și înainte și între meciurile cu Sportul, respectiv Metaloglobus. Deplasarea la Buftea s-a făcut astăzi.

„🚌 Echipa de seniori a Daciei Unirea Brăila va pleca mâine înspre Centru Național de Fotbal de la Buftea, acolo unde ne vom antrena pentru următoarele 5 zile!

📆 Decizia de a ne antrena la Buftea vine în vederea pregătirii cât mai bine a următoarelor doua partide ce vor avea loc în București cât și în apropierea lui.

🔜 Joi, 12.04.2018, de la ora 17:00 – Sportul Snagov 🆚 Dacia Unirea Brăila;

Duminică, 15.04.2018, de la ora 11:00 – Metaloglobus București 🆚 Dacia Unirea Brăila”, scrie Dacia Unirea pe pagina sa de Faceebok.

Meciul cu Sportul Snagov e o restanță și contează pentru etapa a 26-a, în timp ce cel cu Metaloglobus are loc în etapa a 29-a. Brăila are 25 de puncte și e pe locul 18, Sportul Snagov are 34 de puncte și e pe poziția a 10, iar Metaloglobus are 33 de puncte și e pe 13.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Apr. 2018, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă