Dacia Unirea privește cu atenție Metaloglobus după ce bucureștenii au învins ASA cu 4-0. „Sperăm ca antrenorii să găsească formula câștigătoare”

Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 14:54 Campionat
Dacia Unirea privește cu atenție Metaloglobus după ce bucureștenii au învins ASA cu 4-0.**

După înfrângerea clară din etapa trecută, 0-2 cu Chindia, Dacia Unirea Brăila joacă la finalul acestei săptămâni pe teren propriu, contra uneia dintre cele două echipe cu care se află la egalitate de puncte.

Sâmbătă, 30 septembrie, în etapa a 10-a a Ligii a 2-a, Dacia Unirea va juca de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Brăila, cu Metaloglobus București. Cele două formații au același număr de puncte, 11, și sunt vecine de clasament. Dacia Unirea ocupă locul al 12-lea, iar adversara sa care are un golaveraj inferior, se află o poziție mai jos. Pentru această partidă antrenorii brăileni nu pot conta pe Paul Cubleșan care este în continuare accidentat.

„Va fi un joc dificil pentru noi, Metaloglobus este o echipă care se închide foarte bine în apărare și mai mult vine după o victorie la scor, 4-0, în fața celor de la ASA Târgu Mureș. Dar noi sperăm să facem un joc bun și, cu sprijinul suporterilor pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să câștigăm această partidă. Cu excepția lui Cubleșan, toți ceilalți fotbaliști sunt apți de joc, sper ca antrenorii să găsească formula de echipă câștigătoare”, a declarat, pentru Oviectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Consiliului de Administrație al Daciei Unirea.

Cealaltă echipă care are tot 11 puncte este CS Afumați, însă brăilenii sunt cel mai bine posiziționați datorită golaverajului.

Articol scris de Costel FILIP
 

Marius ANGHEL 29 Sep. 2017, 14:54 Campionat
Pe aceeași temă