Dacia Unirea nu a avut nicio șansă pe Areni! Foresta a defilat și cu Brăila și arată că e cea mai în formă echipă din Liga 2 | VIDEO

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 18:28 Campionat

Foresta este echipa momentului în liga secundă! Sucevenii au trecut cu bine și de confruntarea cu Dacia Unirea Brăila și se mențin în plutonul fruntaș. „Galben-verzii” au câștigat cu un categoric 4-0 meciul disputat sâmbătă, pe Areni, după e evoluție apreciată la scenă deschisă de cei 3.000 de spectatori prezenți pe stadion.

Fotbaliștii pregătiți de Cristi Popovici au deschis scorul încă din minutul 11, prin Stănescu, cu capul, din centrarea lui Semeghin. Sucevenii și-au dublat avantajul în debutul parții secunde, în urma unui penalty scos de Cerlincă și transformat de Matei. 3-0 s-a făcut după o oră de joc, atunci când Rusu a preluat pe piept o minge recepționată de la Matei și a punctat la colțul lung, cu toată opoziția portarului advers. Scorul final a fost stabilit în minutul 83, de Mutu, cu capul, după un corner executat de Drugă.

Așadar, o nouă prestație excelentă a fotbaliștilor pregătiți de Cristi Popovici, care au ajuns la o serie de șapte meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care șase victorii și un rezultat de egalitate.

„Aveam neapărat nevoie de victorie în această partidă, pentru a rămâne în grafic. Am obținut un succes categoric în fața unei echipe puternice și ne-am trecut în cont alte 3 puncte. Suntem într-un moment bun și sper să reușim să menținem cât mai mult această serie de invincibilitate. Trebuie să rămânem concentrați pentru că ne așteaptă un program foarte greu, în deplasare cu Reșița, apoi în Cupa României, după care vom primi vizita celor de la Mioveni, urmând ca apoi să mergem la Brașov”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

FORESTA SUCEAVA – DACIA UNIREA BRĂ‚ILA   4-0
Vl. Stănescu ’11, M. Matei ’51 – pen., Bg. Rusu ’61, A. Mutu ’83

Niga – Mihălăchioae, A. Mutu, D. Lung, Semeghin (cpt.)(D. Drugă ’63) – Vl. Stănescu – Căinari, Dumitriu (Rz. Avram ’71), Cerlincă – Bg. Rusu (Bujor ’75), M. Matei
Rezerve neutilizate: Hînțăscu – Strugariu, Aeroaiei, Dănilă
Antrenor: Cristian Popovici

Gârlea – Gab. Niță, Necoară, Olenic, Stănciulescu – C. Roșu (P. Ioan ’66), Rz. Adăscăliței (M. Iordache ’66), Frunză (cpt.), D. Oprea – M. Enciu – Al. Muscă (Roșoagă ’80)
Rezerve neutilizate: Cr. Mitrea – L. Ivan, Misăraș, Calu
Antrenor: Alin Pânzaru

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 3.000; Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); Asistenți: Gero Szabo (Cluj-Napoca) și Daniel Hulubei (Vaslui).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Foresta Suceava
Video: Gazeta SV

Marius ANGHEL 26 Sep. 2016, 18:28 Campionat
Pe aceeași temă