Dacia Unirea a scăpat ieftin pe terenul liderului! Brăilenii puteau chiar da lovitura în ultimele minute

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 16:54 Campionat
Dacia Unirea a scăpat ieftin pe terenul liderului!** Brăilenii puteau chiar da lovitura în ultimele minute

Dacia Unirea Brăila, ultima clasată din Liga 2, a pierdut, sâmbătă, doar cu 1-0 pe terenul liderului, Sportul Snagov.

Sportul a fost echipa care a irosit cele mai multe ocazii de gol, însă meciul se putea încheia la egalitate dacă Moroianu ar fi reușit să-l învingă, în minutul 89, pe portarul Târnovanu.

Andrei Pleșa (11) a fost cel care a dat tonul acțiunilor ofensive ale acestui joc desfășurat pe stadionul de la Ghermănești, însă Târnovanu s-a opus deschiderii scorului.

Sportul Snagov a preluat inițiativa și, în minutul 27, după un corner executat de Danale, Viorel Lică a deschis scorul. Până la pauză, Sportul Snagov a dominat autoritar, dar fotbaliștii ajunși la finalizare s-au jucat cu ocaziile. Însă și apărarea formației brăilene a avut un cuvânt de spus în păstrarea avantajului minim al gazdelor.

Sportul Snagov și-a creat ocazii de a înscrie și în repriza a doua, la una dintre ele Mușea a scos mingea de pe linia porții.

În penultimul minut de joc, Dacia Unirea putea egala, dar mingea șutată de Moroianu a deviat dintr-un adversar la Van den Driest, iar acesta a trimis-o pe lângă poartă.

SPORTUL SNAGOV – DACIA UNIREA BRĂ‚ILA    1-0
Viorel Lică 26′

Târnovanu – Gîț, V. Lică (cpt.), I. Șerban, Bg. Stancu – L. Ion, Borțoneanu, V. Nicoară (Ait Malek 83′) – Huiban, Danale (Tazouti 60′), Al. Ioniță
Rezerve neutilizate: Andr. Marinescu – Buia, Liv. Gheorghe, Elek, Laur. Manole
Antrenor: Eugen Trică

Iul. Moldoveanu – Mușea, Prunescu, Diakite, Van den Driest – Sahru (Coteț 78′), Pleșa, Ismană, Ciucureanu – Jallow, Căruță (Moroianu 83′)
Rezerve neutilizate: Rogers – Mardale, Val. Robu, M. Mihalcea, Subțirică
Antrenor: Florentin Petre

Stadion: Voința (Ghermănești – Ilfov); Arbitru: Sorin Costreie (Buftea); Asistenți: Romică Bîrdeș (Pitești) și Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeș).

În urma acestui rezultat, Sportul Snagov și-a păstrat poziția de lider în Liga 2, acum având 55 de puncte, în timp ce Dacia Unirea Brăila a rămas pe ultima poziție, cu doar 12 puncte acumulate în 24 de etape. Etapa următoare, Snagovul joacă duminică, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia, în timp ce Brăila o întâlnește pe teren propriu pe CS Balotești, sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă