Dacia invincibilă pe teren propriu

04 Apr. 2009, 14:03 Campionat
Dacia invincibilă pe teren propriu

Într-un meci din etapa a 23-a a Ligii a 2-a Dacia Mioveni a câștigat acasă, reușind să învingă cu 3-0 Muresul Deva. La pauză tabela a rămas neschimbată, deși ambele echipe au avut ocazia deschiderii scorului Dacia prin Cl.Ionescu și Muresul prin Chirciu. Gazdele au tranșat însă meciul după pauză, reușind să înscrie nu mai puțin de 3 goluri.

 

La numai 5 minute de la reluarea jocului, Cl. Ionescu este faultat în suprafața de pedeapsă, iar centralul G. Rădulescu arată punctul cu var. Costin bate greșit penalty-ul, portarul respinge,  însă Năuiu pe fază din 6 m reușește să deschidă scorul. În min 55 Enache marchează printr-un șut din careu pentru 2-0, iar scorul final a fost stabilit în min 70, după o altă lovitură de pedeapsă, pe care de data aceasta Cl.Ionescu reușește să o transforme printr-o scăriță. 

 

La finalul partidei antrenorul Daciei, Iordan Eftimie a declarat : “A fost un joc destul de greu, și ne-am intrat mai greu în ritm. La pauză le-am spus că putem câștiga, dar nu cu atitudinea pe care au avut-o în prima repriză. Practic ei au făcut exact ceea ce le-am spus eu să nu facă în prima parte. Etapa viitoare jucăm la Mechel și ar trebui să obținem și noi primele puncte în deplasare în acest retur”, a încheiat tehnicianul argeșenilor.

 

Articol scris de Silviu MIHAI

 

04 Apr. 2009, 14:03 Campionat
Pe aceeași temă