Dacă se menține în Liga a II-a, din august 2014, FC Delta are investitor privat!

Mihai Andries 03 Jul. 2013, 13:00 Campionat
Dacă se menține în Liga a II-a,** din august 2014, FC Delta are investitor privat!

Primarul Constantin Hogea a scăpat de o piatră de pe inimă! Echipa de fotbal Delta Tulcea are viitor privat chiar dacă nu din acest an, ci dintr-un viitor nu prea îndepărtat. Mai precis august 2014.

scan adresa nati meir 277x300    Dacă se menține în Liga a II a,  din august 2014, FC Delta are investitor privat!   fc delta  O misivă expediată din Penitenciarul Rahova i-a descrețit fruntea primarului Hogea și i-a dat de înțeles că dacă până în luna august  a anului viitor mai dă o șansă fotbalului tulcean reprezentat de FC Delta, de la anul investitorul e hotărât: „Mă interesează ecipa de football Delta Tulcea se investesc și se facem performanta” (citat în formă autentică din scrisoarea adresată primarului de „Neti Meir Deputat de Tulcea 2004-2008 și fost patron al echipa de football Laminorul Roman 2000-2004″).

Evident, scrisoarea ajunsă în mapa de corespondență a primarului Constantin Hogea, fără pretenția de a o considera nici autentică și nici serioasă, a avut darul de a-i rememora primarului întâlnirea din urmă cu cinci-șase ani în care, de această dată cu martor, subsemnatul, fostul deputat de Tulcea chiar a solicitat (mai degrabă somat primarul) să îi predea echipa, motivat de faptul că este un investitor cu experiență în fotbal și că are buget de promovare. Unde ar fi promovat Delta Tulcea cu Nati Meir patron nu o să știm niciodată chit că ne putem documenta ușor, fără prea mare efort, unde a promovat-o pe Laminorul Roman!

Dincolo de scrisoarea ajunsă pe masa primarului și la care am făcut referire mai sus, viitorul Deltei Tulcea se pare că este, într-adevăr, incert pentru următorul sezon și asta în condițiile în care finanțarea de la bugetul municipiului va merge în infrastructură anul acesta.

„Există, e adevărat, un demers al unui grup de susținători ai echipei din mediul privat pentru a finanța echipa din toamnă, am informații despre o sumă avansată deja care se ridică la circa 300 de mii de euro, însă nu sunt în măsură să vă ofer detalii suplimentare”, a declarat primarul Constantin Hogea.

 

Sursa: TulceaSport

Mihai Andries 03 Jul. 2013, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă