Curiliuc a spart gheața! FC Snagov, mai slabă decât „lanterna roșie”

17 Sep. 2011, 17:21 Campionat

FCM Bacău a spart gheața, obținând prima victorie din campionat, la capătul unui joc încrâncenat, în care elevii lui Gheorghe Poenaru au alergat enorm pentru un succes meritat.

Din păcate, partida a început cu o mare eroare de arbitraj în primul minut, atunci când, după un corner al gazdelor, Baciu a fost cosit în careu de Popa fără ca arbitrul Marodin să arate punctul cu var.

Prima repriză a fost dominată clar de băcăuani, cele mai mari ocazii consumându-se în minutul 15, atunci când Mihălăchioae a trimis un trasor din lovitură liberă de la peste 30 de metri, dar Baruch s-a întins spre vinclu și a respins în corner. La faza imediat următoare, Vraciu a trimis cu capul în bara din dreapta a porții oaspeților.

În repriza secundă, ilfovenii au ieșit mai mult la atac, iar în minutul 50 Cristea a scăpat singur spre poarta băcăuană, dar a fost oprit de semnalizarea eronată a asistentului Florescu. Iancu (min. 65) și Dinu (min. 69) au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului pentru ca, în minutul 71, Doboș să inventeze o pasă ideală pentru Curiliuc, scăpat singur spre poarta adversă, dar atacantul băcăuan a șutat alături. Același tandem a creat și faza golului victoriei din minutul 74: Doboș a centrat perfect de pe dreapta, iar Curiliuc a reluat imparabil cu capul la vinclu și a trimis lanterna roșie pe malul mării, la Mangalia.

Victorie muncită a echipei lui Gheorghe Poenaru, care etapa următoare va disputa un nou derby al suferinței, la Mangalia, cu Callatis. Până atunci, marți, FCM Bacău va disputa 16-imile Cupei României în deplasare, la FC Brașov.

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae (67 Lipovanu), Lozneanu, Ursu, Luncanu – Apostol (55 Curiliuc), Baciu (55 Apostu), Întuneric, Doboș – Vraciu, Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

FC Snagov: Baruch – Popa (52 Santiago), Zeciu, Bratu, Dos Santos – Bereșoae (57 M. Dumitru), Săceanu, Ibeckwe (46 R. Iancu), Florea – V. Dinu, C. Cristea. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Sursa: sport.bacaul.ro

Foto: Dan DUȚĂ‚

17 Sep. 2011, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă