Cuedan trimite „săgeți” spre cavalerii fluierului: „Noi suntem criticați de observatori, dar nimeni nu atrage atenția arbitrilor”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 20:53 Campionat
Cuedan trimite

Partida de Pâncota de sâmbătă dintre Șoimii și AFC Fortuna, scor 2-2, a fost una spectaculoasă, cu ambele formații interesate de atac, în ciuda terenului greu. A fost și un al treilea factor, respectiv brigada de arbitri, și asta pentru că unele decizii luate de „centralul” Andrei Țiții și colaboratorii săi au nemulțumit total ambele tabere. Cea mai controversată dintre ele a fost dictarea penalty-ului din minutul 24, când Chipirliu a căzut în careu foarte ușor de lângă Lung. Toată lumea se aștepta ca centralul să îl avertizeze cu galben pe atacantul Câmpinei, însă s-a optat pentru lovitură de la 11 și avertisment pentru fundașul gazdelor.

Antrenorul interimar al oaspețiilor a declarat la final că nu vrea să comenteze arbitrajul, dar că nu consideră că acesta a influențat rezultatul disputei.

De cealaltă parte, Dan Cuedan a trimis mici „săgeți” spre cavalerii fluierului. „Nu vreau să comentez arbitrajul, dar pot să spun că noi suntem criticați de observatori, de diverse persoane din fotbal, dar nimeni nu atrage atenția arbitrilor, în sensul de a avea o atitudine mai profesionistă. Tot timpul vin cu infatuare, cu chestii aiurea. Nu pot să îmi dau seama cum se cântăresc unele faze, o să facem luptă corp la corp și cine rămâne în picioare continuă jocul. Am avut agresivitate pozitivă, fără intrări periculoase, nu îmi doresc să fiu avantajat de arbitraj, vreau doar arbitraj corect și cinstit. Am avut câteva faulturi ce nu s-au dat și de acolo ei au avut ocazii periculoase, lucruri care nu se văd, dar ne afectează munca”, a punctat antrenorul „șoimilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Oct. 2014, 20:53 Campionat
Pe aceeași temă