Vali Munteanu are liber spre Dinamo. Golgheterul Fortunei și al Seriei a II-a și-a reziliat contractul

Vali Munteanu are liber spre Dinamo.** Golgheterul Fortunei și al Seriei a II-a și-a reziliat contractul

AFC Fortuna și-a mai pierdut încă un jucător de bază care în prima parte a sezonului din Liga 2 o ajuta să termine pe un onorant loc doi în clasamentul Seriei a II-a. După ce Bogdan Chipirliu, marcator a cinci goluri pentru prahoveni în tur, a ajuns în această iarnă la rivala ACS Poli, trupa din Poiana Câmpina s-a despărțit și de principalul golgheter. Conform Sport Câmpina, Valentin Munteanu și-a reziliat contractul vineri seară și e liber să plece la Dinamo.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Fortunei din prima parte a sezonului, Vali Munteanu, intrase în ultimele șase luni de contract și semnase deja un acord, valabil din vară, cu Dinamo. Acesta nu primise însă acceptul să se alăture de acum trupei lui Mihai Teja, motivul fiind unul logic: bucureștenii au propus trimiterea câtorva jucători, la schimb, la Câmpina. Varianta nu a fost agreată de Radu Călin, finanțatorul echipei din Liga 2, după experiența din vară cu jucători împrumutați de la clubul condus de Constantin Anghelache, în timp ce Fortuna solicită o sumă de bani „rezonabilă” pentru a acorda transferul de acum. Neoficial, se pare că este vorba despre 8.000 de euro.

În meciurile în care a jucat pentru Fortuna în Liga 2, Vali Munteanu a adunat 1.335 minute (din total de 1.350 al tuturor meciurilor) și era golgheterul formației, cu 7 goluri reușite, patru dintre ele în urma transformării unor lovituri de pedeapsă.

Pe aceeași temă