Cu un student în minus, Sportul a învins la Buftea

Liga2.ro 18 Sep. 2012, 16:47 Campionat
Cu un student în minus, Sportul a învins la Buftea

Însoțiți de patronul Șiman la meci, studenții și-au făcut temele și au reușit să câștige cele trei puncte necesare pentru a rămâne în fruntea seriei I, alături de CS Otopeni. De asemenea la meci au fost și Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, iar Sportul a fost spionată și de un emisar al adversarei din următoarea etapă, Chindia Târgoviște, care a filmat tot meciul.

Omul trimis de Chindia a avut ce vedea, cele două echipe arătând poftă de joc, dar apărările conduse de cei doi căpitani, Tutunaru și Patriche, s-au opus golului în startul meciului. Buftea însă a picat prima, la o fază de fixă, unde jucătorii Sportului nu au cerut ca lovitura liberă să fie executată după ce gazdele respectau distanța regulamentară, și au profitat de neatenția acestora. Nistor (25) a înscris cu o lovitură de cap din centrare lui Lazăr, dar gazdele nu păreau să acuze primirea golului, arucându-se în atac. Una din fazele importante s-a produs în minutul 43, când Ciumacenco a reușit o centrare șutată, la colțul lung, dar Ormenișan a fost la post și a respins în corner, păstrând astfel scorul intact la pauză.

În repriza a doua, jocul s-a încins și mai mult, Buftea arătând o poftă extraordinară de a marca, însă Sportul stă la pândă și reușește să înscrie după o lansare pe contraatac a nou intratului Mareș (78), de către Lazăr, iar tânărul de 15 ani reușește să înscrie în poarta apărată de Baruch. Până atunci mai trebuie consemnată și eliminarea lui Novac, care a venit la doar șapte minute de la prima avertizare din partea arbitrei Cristina Bujor. Pe final, Dumitrescu reduce din diferență (82), însă Buftea nu mai reușește să mai înscrie și pierde astfel cele trei puncte puse în joc, la debutul lui Giani Kiriță în echipa condusă de Lavi Hrib.

ACS Buftea – Sportul Studențesc 1-2 (Dumitrescu 82′ / Nistor 25′, Mareș 78′)

Stadion: FRF – Buftea, Spectatori 1.500

Arbitri: Cristina Bujor (București) – Paul Dimancea și Gabriel Georgescu (ambii din Constanța)

Buftea: Baruch – Odoroabă, Tutunaru (cpt.), Marciuc, Dragomir – Vențer, Danteș (51′ Dorobanțu), Kiriță, Ciumacenco – D. Gafița (70′ Dumitrescu), Bâtfoi (49′ Petrescu)
Antrenor: Lavi Hrib

Sportul: Ormenișan – Beța, Patriche (cpt.), Lung, Cioranu (80′ Dobre) – Nistor (53′ Mareș), Ghinga, I. Șerban (90+2′ Popa), V. Lazăr – L. Dobre, Novac
Antrenor: Virgil Andronache

Articol scris de Adrian ALBU

Liga2.ro 18 Sep. 2012, 16:47 Campionat
Pe aceeași temă