Cu salariile neplătite de trei luni, brăilenii au făcut figurație cu Buftea!

Marius ANGHEL 07 Jun. 2013, 12:14 Campionat
Cu salariile neplătite de trei luni,** brăilenii au făcut figurație cu Buftea!

Cu toate că aveau șansa de a încheia sezonul competițional pe podium, fotbaliștii brăileni nu au profitat de ea, cu salariile neplătite de trei luni, elevii lui Pânzaru au făcut figurație pe stadionul din Clinceni și au pierdut la scor, 1-4 cu ACS Buftea.

Doar Bosoi, Sânmărtean, Ndigwe și Pungă au încercat să salveze onoarea echipei brăilene, în rest ceilați jucători s-au considerat deja în vacanță.

Ca și retrogradată la finalul turului, ACS Buftea a avut un retur reușit și a încheiat en fanfare campionatul, cu un succes de proporții în fața unei echipe brăilene cu pretenții la promovare.

Pungă, de la 2-3 metri de poartă a irosit în minutul 5 prima mare ocazie de gol a partidei și cum ocaziile se răzbună la faza următoare gazdele au deschis scorul prin Artiom Karamyan. După numai patru minute, Arman Karamyan a marcat din foarfecă, coautor la această reușită a gazdelor fiind Vițelaru și gazdele s-au detașat la 2-0.

CF Brăila a irosit șansa de a reduce din diferență în minutul17 la acțiunea lui Ndigwe. Nici centrarea lui Bosoi de la mijlocul primei reprize nu a fost fructificată de atacanții echipei brăilene. Scorul primei părți a meciului, 3-0, pentru ACS Buftea a fost stabilit de Udrea în minutul 39. Artiom Karamyan a șutat la poartă, mingea a deviat din Bâtfoi până la Udrea, iar acesta a făcut inutilă intervenția lui Bunduc.

La două minute de la reluare Arman Karamyan a realizat „dubla”, era 4-0 și gazdele aveau deja asigurată victoria.

Brăilenii au reușit să înscrie, totuși, golul de onoare prin Frunză, în minutul 78. CF Brăila a pierdut la un scor neverosimil această partidă și a încheiat campionatul pe locul al cincilea.

ACS BUFTEA
CF BRĂ‚ILA
4-1

Artiom Karamyan ”6, Arman Karamyan ”10, ”47; Ad. Udrea ”39 / Frunză ”78

Bolboașă – Vențer, A. Nițu (cpt.), Vițelaru, Artiom Karamyan – Al. Dragomir (Duca ”88), Udrea – Codoban, Konyeha, Arman Karamyan (B. Pătrașcu ”63) – Bîtfoi (V. Alexandru ”82)
Antrenor Vali Bădoi

Bunduc – Bosoi, D. Ignat, L. Ivan (cpt.), Sânmărtean – Frunză, Bălașa (Pușcașu ”69), R. Neagoe (B. Rusu ”60), Pungă – Ndigwe, Ad. Câmpeanu (Ciocâlteu ”46)
Antrenor: Alin Pânzaru

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 07 Jun. 2013, 12:14 Campionat
Pe aceeași temă