„Cu încredere și concentrare maximă putem obține un rezultat bun”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:05 Campionat

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin, Luceafărul primește replica echipei FCM Târgu Mureș. Oaspeții ocupă locul 5 cu 20 de puncte și au drept obiectiv promovarea în prima ligă. În prima rundă a returului, ambele echipe au pierdut cu 0-2, mureșenii acasă cu Damila Măciuca, iar bihorenii la Pitești cu FC Argeș.

„Nu ne așteaptă un meci ușor pentru că vom avea în față o echipă cu jucători experimentați care nu și-a ascuns intenția de a promova. În plus, mureșenii au schimbat antrenorul, iar în astfel de situații jucătorii sunt extrem de motivați să demonstreze noului tehnician că au valoare și că se poate conta pe ei. Noi ne-am pregătit bine și suntem optimiști că putem câștiga. Aștept să văd dorință și implicare sută la sută din partea jucătorilor mei. Cu încredere și concentrare maximă putem obține un rezultat bun”, spune antrenorul Florin Farcaș, care nu poate conta în acest joc pe Svarczkopf și B. Vlad.

După eșecul cu 0-2 cu Damila Măciuca, antrenorul Daniel Isăilă și-a prezentat demisia, iar în locul său a fost numit Mircea Cojocaru, care a mai lucrat la Târgu Mureș în calitate de secund al lui Neluțu Sabău.

Luceafărul și FCM Târgu Mureș s-au mai întâlnit la Sânmartin într-un meci amical care a marcat inaugurarea Bazei Sportive, scor 1-1, goluri marcate de Ianc, respectiv Sighiartău.

Sursa: luceafarulfelix.ro

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă