Cu armă albă la meci

Publicat: 06 Jun. 2009, 18:59 Actualizat: 07 Jun. 2009, 13:19 Campionat
Cu armă albă la meciSâmbătă, 06 iunie 2009, cu ocazia meciului de fotbal din Liga a II-a dintre echipele Mureșul Deva și Universitatea Cluj Napoca, jandarmii hunedoreni au asigurat ordinea publică în imediata apropiere a stadionului „Cetate” din municipiul Deva, cât și pe traseele de afluire/defluire către locul de desfășurare a competiției.

La filtrul organizat înainte ca suporterii să pătrundă în incinta stadionului, jandarmii au găsit un cuțit în rucsacul unui suporter, Tudor M., de 29 ani, din localitatea Turda.

Jandarmii au întocmit în cauză acte de constatare cu privire la săvârșirea faptei de port, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publica, a cuțitului, faptă prevăzută și sancționată de 61/1991.

 

De asemenea, jandarmii au găsit asupra unui alt suporter, Marius B., de 19 ani, din municipiul Cluj  Napoca, un spray cu efect paralizant.

Jandarmii au întocmit în cauză acte de constatare cu privire la săvârșirea faptei de deținere și încercare de introducere în arena sportivă a unui spray cu efect paralizant, faptă prevăzută și sancționată de 60/1991.

Cei doi suporteri depistați de jandarmii sunt susținători ai echipei Universitatea Cluj Napoca.

Peste 70 de jandarmi au asigurat condițiile de securitate la meciul de fotbal dintre echipele Mureșul Deva – Universitatea Cluj Napoca, atât în imediata apropiere a stadionului, cât și pe traseele de afluire/defluire.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal nu au fost înregistrate incidente de natură să tulbure ordinea publică.

 

Articol scris de Loredana Juglea

 

 

Publicat: 06 Jun. 2009, 18:59 Actualizat: 07 Jun. 2009, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă