CSM Reșița se dezumflă rapid! Deplasarea la Chiajna i-a adus a treia înfrângere consecutivă în Liga 2. Doană: „Jocul ne dă speranțe, dar facem prea multe greșeli personale”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2019, 14:26 Campionat
CSM Reșița se dezumflă rapid! Deplasarea la Chiajna i-a adus a treia înfrângere consecutivă în Liga 2.** Doană:

După un început promițător de campionat, cu trei rezultate pozitive, nou-promovata CSM Reșița și-a pierdut din entuziasm, iar odată cu eșecul înregistrat în acest weekend a ajuns la trei înfrângeri consecutive. După 0-1 cu Daco-Getica și 1-2 cu Rapid, trupa antrenată de Leontin Doană s-a întors fără niciun punct și din deplasarea de la Chiajna, acolo unde a cedat cu 1-2 meciul cu Concordia. Reșița se afundă în clasament, cu 7 puncte situându-se, momentan, pe locul 11 și urmează să joace cu liderul Turris-Oltul.

Ilfoveni de la Chiajna au deschis scorul destul de repede, din minutul 17, după ce Alexandru Albu a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri. Același jucător avea să înscrie din nou în repriza secundă, în minutul 74, dintr-o fază trasă parcă la indigo. Reșița a reintrat în meci în minutele de final, după golul direct din lovitură liberă al lui Călin Cristea (87), Vlădia (90+1) putea egala dacă nu ar fi trimis pe lângă din 8 metri, însă și Hamzaoui (90+3) putea mări avansul pentru Concordia dacă Zimmermann n-ar fi fost salvator.

La final, antrenorul Leontin Doană s-a declarat mulțumit de joc și a spus că greșelile personale ale unora dintre jucători au costat și în acest meci. Doană a vorbit și despre absențele din lot din cauza accidentaților.

„Din păcate, este al treilea meci în care jucăm bine și pierdem jocul pe greșeli personale. După cum s-a putut vedea la acest meci, am luat gol din două lovituri libere. La ambele goluri s-a produs aceeași greșeală în defensivă. Am discutat la pauza meciului cu jucătorii acest lucru, dar, din păcate, în repriza a doua s-a repetat aceeași greșeală și am pierdut meciul. La acest joc ne-au lipsit patru titulari: Banac, Breșneni, Ehmann și Vasiu, adică cei doi fundași centrali, mijlocașul central și fundașul dreapta. Cei care au intrat și-au făcut destul de bine treaba, doar că la fazele fixe păcătuim și deja este al treilea joc în care nu acumulăm puncte. Pe finalul jocului a lipsit prospețimea, s-a acumulat și o oarecare oboseală. În etapa trecută am jucat în zece oameni din minutul 25 și acest lucru s-a văzut. Îmi felicit băieții pentru dăruire, din păcate, greșelile personale ne-au costat și la acest meci”, a spus Doană pentru Caraș Online.

Pentru CSM Reșița urmează meciul din Turul 4 al Cupei României, pe teren propriu, miercuri, de la ora 16:30, cu ASU Poli. Iar sâmbătă, de la ora 11:00, o întâlnește tot pe teren propriu, în etapa a 7-a, pe Turris-Oltul, liderul Ligii 2 și singura echipă cu punctaj maxim.

„Vine meciul din Cupa României cu Politehnica Timișoara și trebuie să vedem ce jucători valizi avem. Probabil vom mai lua și de la juniori. De asemenea, ne așteaptă și în campionat un meci foarte greu, sâmbătă, cu Turris Măgurele. Consider că după cele trei înfrângeri la rând nu este o atmosferă apăsătoare în vestiar. Jocul ne dă speranțe, dar facem prea multe greșeli personale”, a mai spus Leontin Doană.

Cu șapte puncte acumulate până acum, CSM Reșița se află pe locul 11 în clasament, la egalitate cu Ripensia.

Golul marcat de Călin Cristea:

Foto: Miruna Mihancea / Caraș Online
Video: Marian Cărăvan

Marius ANGHEL 08 Sep. 2019, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă