CSM Râmnicu Vâlcea a întrerupt seria victoriilor pe linie din Colentina ale lui Juventus. Gane: „E un punct meritat”. Pentru ce jucători se bucură antrenorul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 01:02 Campionat
CSM Râmnicu Vâlcea a întrerupt seria victoriilor pe linie din Colentina ale lui Juventus.** Gane:

CSM Râmnicu Vâlcea a pus punct, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii 2, victoriilor pe linie înregistrate pe teren propriu de Juventus București (8 la rând dacă includem și victoria anulată între timp cu Șoimii Pâncota). Trupa lui Jerry Gane a jucat curajos, a avut și un strop de noroc și a reușit surpriza în Colentina, 0-0 pe terenul liderului.

Președintele de la Juventus, Gheorghe Chivorchian, fost secretar general al FRF, a venit după joc și l-a felicitat pe Jerry Gane. „Aveți o echipă bună”, a spus Chivorchian.

Antrenorul formației CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, consideră că echipa sa a reușit la București un punct de moral. „Echipa a jucat bine, sunt mulțumit, am întâlnit liderul, dar am fost la înălțime. Pe lângă un joc bun, am obținut și un punct meritat, care ne redă încrederea după jocul pierdut acasă, cu Sepsi. Eu sunt mulțumit de toată echipa pentru modul în care a luptat! Ne rămâne doar să ne redresăm în ultimele etape din acest an și să luăm trei puncte etapa viitoare, acasă, cu Satu Mare”, a spus tehnicianul vâlcenilor.

Gane este bucuros că i-a recuperate pe atacanții Florin Costea și Costin Stoica. „Păcat de eliminarea lui Pîrvulescu, el va lipsi etapa viitoare, dar mă bucur că au reintrat Costea și Stoica. Florin Costea nu a fost bine din punct de vedere fizic, după o lună de pauză, dar putea marca în final, la acea ocazie mare. Mă bucur că a revenit după accidentări și Costin Stoica, a făcut un joc bun, este un vârf veritabil, are calități și ne poate ajuta mult de acum înainte”, a mai declarat Jerry Gane.

Punctele risipite cu ușurință în Zăvoi costă însă echipa vâlceană, care a coborât pe locul 14 în  clasament, cu 17 puncte acumulate în 15 meciuri. CSM are doar patru puncte avans peste zona retrogradării.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Nov. 2016, 01:02 Campionat
Pe aceeași temă