Csik: „A fost o surpriză pentru ceilalți, nu pentru mine. Am anunțat”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 19:55 Campionat
Csik:**

Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare n-a fost surprins de victoria în fața formației clasate pe locul doi. Csik spune că a anunțat înainte de meci că va pregăti o surpriză împotriva vâlcenilor, lucru care i-a și reușit.

„A fost o surpriză pentru ceilalți, nu pentru mine. Am anunțat de surpriză, am găsit o nouă formulă de joc cu jucători care vor da totul pentru victoria de astăzi și au confirmat toți acest lucru. Sunt foarte mândru de ei, au luptat, și-au dat sufletul, trupul și inima pentru acest meci și cele trei puncte au rămas la Satu Mare.

Mai sunt șase puncte în joc, dar a fost foarte important să câștigăm astăzi. Poate primim puncte și pentru faptul că s-a retras Craiova, cu toate că regret că se retrage încă o echipă. Dar eu sunt foarte mândru că sunt la Olimpia și cu ei facem performanță și îi facem pe spectatori fericiți”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare a reușit să se impună ieri cu 2-1 în fața echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Iuhas (14 și 59) a marcat o „dublă” pentru gazde, iar Deaconescu (86) pentru olteni. 

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 19:55 Campionat
Pe aceeași temă